WAREGEM/ROESELARE: Ga naar de markt en win in april extra prijzen!

Ingediend door Stefaan op ma, 01/04/2024 - 08:46

De maand april is Maand van de Markt! Tijdens deze maand worden onze West-Vlaamse lokale markten in de kijker gezet.  Gedeputeerde Jean de Bethune gaf zaterdag het officiële startschot van ‘de maand van de markt’ in Waregem. 

DEELNEMENDE GEMEENTEN EN STEDEN

De Maand van de Markt is een campagne van de vijf Vlaamse provincies en de Vlaams Federatie voor Ambulante Handel, in samenwerking met deze West-Vlaamse gemeenten:

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en Zwevegem.

GA NAAR DE MARKT EN WIN!

Wie een bezoekje aan de lokale markt doet, maakt kans om een prijs te winnen. De marktkramers en de deelnemende steden en gemeenten hebben een mooi prijzenpakket in de aanbieding. Bij iedere aankoop in april op een deelnemende markt, kan je deelnemen aan de wedstrijd via een flyer met een unieke code. Hoe meer aankopen, hoe meer winstkansen!

Als kers op de taart maakt elke marktbezoeker bij iedere aankoop en online registratie van de unieke code kans op provinciale prijzen! Eén weekend ter waarde van 600 euro ‘Beleef West-Vlaanderen’ voor 2 personen, vijf cadeaubonnen t.w.v. 100 euro per cadeaubon, voor een etentje bij een ‘Lekkere Westen’-chef.

Info: www.maandvandemarkt.be

 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto stad Roeselare