WINGENE: Shania Stevens wil later op de catwalk staan als model!

De 17-jarige Shania Stevens is één van de finalistes voor de verkiezing Queen of the models '21.  Ze is afkomstig uit Oostende maar woont sinds een jaar in Wingene. De studente haarzorg wil later in de modellenwereld terecht komen. Ze deed alvast ervaring op tijdens onze fotoshoot in het Provinciaal domein Bulskampveld in Beernem.

"Ik heb mij ingeschreven voor 'Queen of the Models' omdat het voor mij altijd al een kinderdroom is. Nooit had ik echter verwacht ook te kunnen waarmaken. Daarvoor al een grote dank naar de organisatie die mij als finaliste al een stevige duw in de rug gaf. Vorig jaar kwam ik de verkiezing heel toevallig tegen op Instagram en schreef me bijna onmiddelijk in. Uiteindelijk kreeg ik een positief antwoord vorig jaar in november."

Wat staat er zoal op de agenda als finaliste? "In mei staat er al een drukke planning voor de boeg waar ik enorm voor uitkijk. Naast een  viertal fotoshoots bij ondermeer P-magazine zijn er ook nog leuke activiteiten komende maanden. Ik kijk er enorm naar uit!"

Waar en wanneer gaat jullie finale door en wat zijn de verwachtingen? "Als alles blijft zoals gepland gaat deze door op 24 oktober 2021 in het kasteel van Hoen.  Ik zal mijn uiterste best doen in deze wedstrijd want mijn absolute doel is met het kroontje naar huis te gaan. Verder doe ik ook mee om ervaring op te doen om misschien later een carrière uit te bouwen als model. Bovendien wil ik nog melden dat iedereen zijn dromen moet na gaan hoe onmogelijk alles lijkt. Ga ervoor en grijp je kansen. Zelf had ik ook niet verwacht dat deze zou gerealiseerd kunnen worden, en kijk   hier sta ik dan trots dat ik mij finaliste Queen of the models mag noemen. En ik zou zeggen aan alle meisjes schrijf je in, het is zo een unieke kans waar je ervaring en vriendschap kan uitbouwen."

Als Shania's avontuur wil volgen moet je zeker shaniastevensportfolio volgen op Instagram. "Daar zal ik heel mijn avontuur posten."
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts