ROESELARE: Salina Destordeur: "Miss Wellness Beauty is niet zomaar een verkiezing"

Ingediend door Stefaan op wo, 13/10/2021 - 01:00

Salina Destordeur (29) uit Tongeren won de titel Miss Wellness Media '21. Ook zij kwam voor een reportage in mandelnieuws.be richting Roeselare. Ze is geen onbekende in het wereldje van de schoonheid en de wellness. "In Tongeren heb ik mijn zaak Salina Hair & Beauty. Hier kan je terecht voor je kapsel, make-up, huidverbetering kortom voor het volledige plaatje. Ik wil dat de mensen zich goed voelen in hun vel."

Waarom deelname aan deze verkiezing?
"Miss Wellness Beauty is niet zomaar een verkiezing waar je het perfecte maatje of grootte moet hebben. Het gaat in deze verkiezing vooral over je kennis rond de beautysector en dat was hetgeen dat mij het meeste aansprak. We hebben ook redelijk wat opdrachten gekregen rond de beauty sector  en nieuwe merken leren kennen. Natuurlijk ook de kennis delen met je medecollega’s is super en zeker een reden om aan Miss Wellness Beauty deel te nemen.".

Welke prijs heb je precies gewonnen, wat betekent die precies? "Ik heb de titel Miss Wellness Media gewonnen. Dit houdt in dat ik redelijk wat met de pers zal spreken maar ook naar de nieuwe finalistes toe een kort interview zal houden zoals Lissa dit bij ons heeft gedaan."

PRIJZENPOT

Welke was je prijzenpot? "Elke finaliste is mee op reis mogen gaan. Normaal zou dit Turkije zijn maar door Corona is dit allemaal in het water gevallen. Uiteindelijk zijn we naar Houffalize geweest.  Daarnaast mag ik zelf het lint van Miss wellness Media dragen, verder kregen we ook het badpak dat we op de finaleshow hebben gedragen, geschonken door B-leaf fashion, een cadeaubon van Shoptique… Op zaterdag 17 oktober zal de prijsuitreiking door gaan. Naast deze cadeaus was het ook heel erg leuk om ervaring op te doen en het groeien als persoon is eigenlijk nog het mooiste cadeau wat ik kon krijgen."

Wat zijn jou ervaringen tot op heden? "Ik ben gestart als kapster en heb me zo bijgeschoold tot schoonheidsspecialiste en nu met specialisatie huidverbetering. Zelf wil ik me blijven bijscholen om bij te blijven in dit mooie vakgebied."
Is dit een eerste stap in misschien wel het misswereldje? "Dit is de eerste keer dat ik mee heb gedaan aan een missverkiezing. Of ik het dadelijk opnieuw zou doen ga ik niet dadelijk zeggen maar het is wel een heel leerrijke wereld. Dus wie weet wat nog op mijn pad zal komen."

DANKWOORDJE

 Wie wil je zoal bedanken? "Ik wil mijn familie en ouders bedanken voor de steun in het afgelopen jaar maar ook mijn medefinalisten. We zijn een hele hechte groep geworden en hebben ook dingen van elkaar kunnen leren dat naar de toekomst toe zeker nog van pas gaat komen. Natuurlijk ook het comité wil ik heel hartelijk bedanken voor de kans die ik heb gekregen, het was een super leuke ervaring, jammer dat corona er een stokje kwam voor steken maar het comité ging hier heel goed mee om en was er ook steeds om ons een hart onder de riem te steken. "

Wat was je eerste indruk over de stad Roeselare? "Het was de eerste keer dat ik Roeselare was, dus was ik vooraf wel heel benieuwd. Het Sterrebos waar we als eerste naar toe zijn gegaan was prachtig. Nadien zijn we nog richting centrum gereden en hebben we nog enkele foto’s aan een brug genomen.  Hierin wil ik Stefaan hartelijk bedanken voor zijn tijd. Melissa (Miss wellness Style) en ik moesten een stukje rijden en Stefaan had een mooie tijdsduur als shoot ingepland. Nadien nog eentje gaan drinken op het gezellige terras en dan terug naar huis."
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts