Ann-Sophie Dewyse (Westrozebeke): "Mijn mooiste vakantie tot nu was naar Thailand"

Ann- Sophie Dewyse is een gekend gezicht in het modellenwereldje. Geregeld duikt de Westrozebeekse op in de reclames van Optiekpunt en lingerie Olijf, daarnaast is ze ook werkzaam bij Rituals in de Ooststraat in Roeselare. Onlangs stond ze voor onze zomerspecial voor de lens van fotograaf Kurt Maddens, en dit in het Kasteelpark in Zonnebeke.

Hoe ziet jou zomer er dit jaar uit?

"Zoals van wellicht iedereen ziet mijn zomer er dit jaar een beetje anders uit door het Coronavirus. Zelf had ik nog geen definitieve reis gepland. Net voor het virus had ik plannen om met enkele vriendinnen te gaan rondreizen in Italië. Deze zal jammer genoeg niet doorgaan. Wel ben ik van plan om enkele citytrips te maken. We zullen zien of dit nog door kan gaan en anders gaan we citytrippen in eigen land, wat me ook heel leuk lijkt."

Wat is je favoriete droomvakantie? Enkele bestemmingen die je voorkeur dragen?

"Éen van mijn goede vriendinnen heeft vorige zomer een reis gemaakt naar Amerika en daar ‘best of the west’ gezien. Dit sprak mij enorm aan om ook zelf eens te doen! Ik ben wel een type die zoveel mogelijk wil zien tijdens mijn vakantie. Dus rondtrekken vind ik dan ook fantastisch. Waar ik ook zeker eens naartoe wil reizen is Australië en Zuid-Afrika."

"Mijn mooiste vakantie tot nu toe was naar Thailand met mijn beste vriendin. Dit was drie jaar terug. De reis hadden we volledig zelf in elkaar gestoken toen we nog samen op kot zaten. Het was echt fantastisch. Wel was het wat ‘eng’ om alleen aan de andere kant van de wereld te zitten. We hadden onze reis in Bangkok gestart, om dan door te reizen naar Koh Chang, waar we ook aan vrijwilligerswerk deden."

Wat is je favoriete zomerkledij?

"Ik kan moeilijk kiezen. Ik ben namelijk iemand die zich graag bezighoudt met de laatste modetrends en deze veranderen heel snel. Ik hou wel van losse kledingsstukken. Als je mij zou tegenkomen op straat zal je me ook meestal zien in lange kleedjes met een leuke sneaker eronder."
 

Geschreven door
Mandelnieuws