BRUGGE: De Dust Bunnies zijn terug!

De Dust Bunnies zijn terug. Het erotisch poetsbedrijf van Cecylia Kociuba uit Brugge kende drie jaar geleden een ongelooflijke start, maar door de coronacrisis werd de vraag naar pikante poetsvrouwen tot quasi nul herleid. De van oorsprong Poolse veertiger blijft echter strijdvaardig en ondanks een probleem met een zakenpartner is ze nu opnieuw volledig klaar om jou stofzuiger of plumeau te hanteren.

"Het is nu negentien jaar geleden dat ik hier in België ben toegekomen', opent de vriendelijke Cecylia. "Daarbij woonde ik deze periode bijna volledig hier in Brugge. Een echte job had ik niet direct maar was zeker bereid om de mouwen op te stropen. In de beginjaren heb ik echt bijna alle jobs aangenomen die op me afkwamen, van fabrieksmedewerkster tot werken in een restaurant. In mijn vrije tijd deed ik ook nog een opleiding massage bij Syntra West. Mijn bedoeling was immers om op termijn een zelfstandig statuut aan te vragen. Gezien ik weinig budget had zette ik zelf mijn bussinessplan uit. Mijn eerste gedachte was het openen van een massagesalon, maar dat bleek niet rendabel. Erna heb ik met een Poolse vriendin gedacht over een dessertsalon maar ook dat was een moeilijke zaak. Uiteindelijk bleef ik zoeken naar initiatieven op het internet tot ik plots iets tegen kwam van een poetsbedrijf waarbij de dames ofwel naakt ofwel in lingerie werkten. Het idee kwam uit Amerika en sloeg alvast aan in mijn geboorteland. Vandaar dat ik ook direct mijn kans waagde. Uiteindelijk heb ik één reclame gezet in een advertentie en bij het lezen ervan was ook de media dolenthousiast. Zo erg zelfs dat ik ook bij Gert Late Night werd uitgenodigd. Ik dacht dus aan een rustige start maar mijn project kende een ongelooflijke boost. Toen het iets teveel werd voor mij nam ik een aandeelhouder onder de arm maar dit was geen geslaagde zet. Uiteindelijk viel mijn commerce volledig stil bij het begin van de coronapandemie in maart van vorig jaar. Mijn gespaarde centjes smelten als sneeuw voor de zon, maar die periode heb ik aangegrepen om veel te leren en na te denken. Zo heb ik met de hulp van mijn dochter een nieuwe website gebouwd en serieus nagedacht over het concept."

En wat is het resultaat geworden? "Dat we zullen doordoen met ons oorspronkelijk concept. Aanvankelijk heb ik gedacht om er escorte bij te nemen, maar dat neem ik er niet bij. Bij de Dust Bunnies is sex niet aan de orde, bij expleciete vraag van de klant doen we er wel een massage en peepshow bovenop."

Geraak je eigenlijk gemakkelijk aan poetsdames? "Momenteel werken we met vijf op zelfstandige basis, vier dames en één man. Ons klantenbestand groeit bijna dagelijks waardoor ik op zoek blijf naar verse krachten om iedereen te kunnen bedienen. Die zijn echt van alle klassen en leeftijden. Ik heb zelfs enkele bekende gezichten in mijn bestand. De poetsdames krijgen 67 Euro per uur en 0,40 cent kilometervergoeding. Voorwaarde is wel dat ze op vraag van de klant kuisen in lingerie of naakt. We bedienen gans Vlaanderen. Laat duidelijk zijn dat we geen prostituees zijn en respect hebben voor ons lichaam."

Wat kost het eigenlijk voor een klant om een Dust Bunnie binnen te halen? "Als onze dame en heer naakt moeten kuisen kost het eerste uur 150 Euro, vanaf het tweede uur komt er telkens 120 Euro bovenop. In lingerie betaal je 120 Euro, vanaf het tweede uur komt er telkens 100 Euro erbij. We rekenen geen verplaatsingskosten bij als je in een straal van 70 kilometer woont. Het gebeurd dat onze klanten ons graag zien flaneren in aangekochte lingerie door hen en het ook naar huis mogen meenemen. Ik merk dat het bij velen in het begin voor een shock zorgde maar nu is het voor de meeste al een normale zaak."

Heb je al slechte ervaringen meegemaakt? "Eigenlijk niet. Vooraleer we bij iemand beginnen ondertekenen we een soort contract waarbij de reglementen duidelijk vermeld staan voor beide partijen. Toch ben ik van plan om over enkele jaren een boek te schrijven over mijn volledige leven. Als ik vijftig ben, over acht jaar dus, wil ik het ook uitgeven.

Ben je een dame of heer die de Dust Bunnies willen vervoegen of dergelijk erotische poetsdame tijdelijk in huis willen halen, contacteer dan Cecylia Kociuba  via info@dustbunnies.be of op GSM 0494/346945
 

Geschreven door
Mandelnieuws