WESTENDE: Brandweerspotter Patrick Dumortier schenkt terug 1000 Euro aan Mugheli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandweerspotter en fotograaf bij brandweerzone Westhoek Patrick Dumortier (29) uit Westende, die tevens foto's aanlevert voor onze website,  is er opnieuw in geslaagd om een cheque van 1.000 euro te overhandigen aan de Brugse vzw die de Mugheli in de lucht houdt. Hij verkocht opnieuw badges en kleine brandweerspullen. Het is intussen het vijfde jaar op rij dat Patrick dergelijk initiatief op poten zet. “Omdat de vzw alle financiële steun kan gebruiken en ook afhankelijk is van giften."

"Net zoals de afgelopen jaren hebben we weer ons best gedaan en is het opnieuw gelukt om 1.000 euro op te halen. Dit jaar hebben we het met de badges, sleutelhangers en stickers iets anders aangepakt en hebben we ons meer gericht op de medische afdeling dan de voorbije jaren.”

"Door de coronacrisis kon ik deze keer de cheque niet persoonlijk gaan afgeven. Jammer, maar het bedrag werd intussen al gestort op hun rekening.” 

Wie nog een badge, sticker of sleutelhanger wil kopen, kan terecht op https://crowdselling.eu/actie-2020-tvv-mug-heli/ .
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto RV