De zomersingle van Thomas Julian vanaf nu verkrijgbaar!

Ingediend door Stefaan op ma, 10/06/2024 - 08:00

7 juni stond rood gemarkeerd in de agenda van Thomas Julian, want dan bracht de 30-jarige Thomas zijn nieuwste single 'JIJ' uit.
Nadat hij vorig jaar als eerste de Vlaamse versie bracht van "Engelbewaarder" komt hij met zijn zomersingle "JIJ". "Na mijn debuut op Het Schlagerfestival in Hasselt en de zomereditie in Middelkerke, is het tijd om een stevige zomersingle uit te brengen"
Ongeveer een jaar is niemand minder dan Luc Steeno zijn muzikale mentor, hiermee heeft de carrière van Thomas wind in de zeilen met meer dan +100 optredens op de agenda in 2024. Thomas zijn sociale media draait op volle toeren met meer dan +60.000 volgers op TikTok, video's met miljoenen views en vele optredens. Hoog tijd dus voor een zomerhit!

De Duitse muziekstudio's hebben al een tijdje geen geheimen meer voor de sympathieke Zwevegemse zanger-accordeonist sinds hij werd opgepikt door de populaire Duitse producers. Jaarlijks gaat Thomas naar Mallorca met Duitse songwriters en producers om er muziek te schrijven voor Duitse Schlager Artiesten. Ook voor zijn zomersingle "JIJ" trok Thomas naar Duitsland bij de gerenommeerde producer Florian Krahe.

De nieuwe zomersingle "JIJ" is een cover van Umberto Tozzi die met "TU" een wereldhit scoorde. De melodie kent iedereen, en wij hebben er een unieke up tempo versie van gemaakt.

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto RV