Laure Flament (Wevelgem): "Verre reizen naar andere culturen zijn echt mijn ding"

Ingediend door Stefaan op za, 31/07/2021 - 10:40

De 23-jarige Laure Flament uit Wevelgem werkt als ergotherapeut in het buitengewoon onderwijs. Daarnaast speelt ze volleybal bij VDK Gent. Onlangs stond ze voor de lens van onze fotograaf Jan Huysentruyt, naar aanleiding van onze zomerspecial.

Hoe heb je de voorbije (corona)maanden beleefd? "Het was heel raar om mijn vrienden en familie plots drastisch minder te zien. Voor de rest had ik het geluk dat ik kon blijven volleyballen en blijven werken waardoor ik de coronamaanden niet echt heb afgezien. Ik had nog steeds mijn bezigheden. Al miste ik het wel om eens iets te gaan drinken met vrienden."

Keek je hard uit naar de zomer? "Ik kijk vooral uit naar de tijd waarbij de corona regels verdwijnen. Terug eens een concertje meepikken, eens iets gaan drinken met een paar vrienden samen…"

Wat staat er op de planning voor de zomerperiode? Vakantie in het buitenland of iets dichter bij huis of heb je geen directe reisplannen? "Ik ga even op vakantie naar de zon. Ik vind het wel leuk om te reizen dus van zodra ik even weg kan, ben ik ook graag even weg. "

Wat zijn jou droomvakanties? Waar wil je echt nog eens naar toe?  "Ik hou ervan om te reizen, verre reizen naar andere culturen zijn echt mijn ding. Er staan nog heel veel landen op mijn bucketlist. Vietnam is daar zeker 1 van. Maar Ijsland, Brazilie en Namibië staan daar zeker ook bij!"

Hoe zien we jou meestal lopen in de zomer? Kleedje, rokje, of vasthouden aan een jeans bijvoorbeeld?  "Hangt er een beetje van af. Soms een kleedjes of soms een jeans. Ik wissel wat af."

Beschrijf eens je outfit voor de shoot? Speciaal gekocht of iets die je regelmatig draagt en waarin je jezelf kan zijn?  "Neen, niet speciaal gekocht. Het zijn kleren die ik regelmatig draag."
Heb je nog grootse toekomstplannen? Op andere vlakken dan?  "Ik hoop nog eens een mooie prijs te pakken in de volleybal. Een titel of de beker zou fantastisch zijn."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto Jan Huysentruyt