HOOGLEDE: Nieuw cultuurseizoen 22/23 met o.a. Piv Huvluv en Robrecht vanden Thoren

Ingediend door Stefaan op do, 23/06/2022 - 09:08

Trimard pakt uit met een nieuw cultuurseizoen in cc De Gulden Zonne. De kleine TrimART-avonden zijn terug, aangevuld met filmavonden, theater- en familievoorstellingen voor jong en ouder. Comedian Piv Huvluv opent het seizoen en acteur Robrecht vanden Thoren sluit het gevarieerd cultuurseizoen in schoonheid af. Ook de jeugd-, wereld- en cultuurverenigingen uit Hooglede-Gits zetten mee hun schouders onder het cultuurseizoen.

Met positieve moed en veel goesting zet Trimard opnieuw een cultuuraanbod op de agenda van cc De Gulden Zonne. Na lange stilte kan iedereen vanaf donderdag 23 juni shoppen in het cultuuraanbod dat vanaf september 2022 van start gaat. 

Er worden opnieuw trimARTavonden georganiseerd waarbij per avond maximum 100 tickets worden verkocht. Gezelligheid troef in de huiskamer van de Gulden Zonne. Ook de filmavonden op donderdagavond staan op de menu, telkens in samenwerking met verschillende verenigingen. Ook de derde editie van de muziekquiz komt er in het voorjaar van 2023 aan en er wordt afgesloten met 'Achteraf niet komen huilen' van acteur Robrecht vanden Thoren dat bol staat van de humor. De voorstelling kreeg dan ook 4 sterren en lyrische recensies van het Nieuwsblad en Knack Focus.

Tickets kunnen gekocht worden vanaf donderdag 23 juni via de webshop (www.hooglede.be/tickets) of in Trimard, Marktplaats 24 Hooglede.

Geschreven door
Mandelnieuws