ROESELARE: Pralineur Van Coillie geselecteerd als partner van Rolls-Royce Club

Ingediend door Stefaan op wo, 13/10/2021 - 01:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pralineur Van Coillie (Roeselare) werd door alle leden van de internationale Rolls-Royce club geselecteerd als partner voor pralines. De Internationale Rolls-Royce & Bentley Enhusiasts Club lanceerde vrijdag 8 oktober een nieuwe publicatie, ‘Strive for Perfection: The Royal Edition’ (Streven naar perfectie, de koninklijke editie). In dit luxueus boek van 400 pagina’s wordt de verjaardag van HKM, de Koningin van het Verenigd Koninkrijk, gevierd door de banden tussen de wereldwijde koningshuizen en de merken Rolls-Royce en Bentley vast te leggen.

Naar aanleiding van deze publicatie werd er op zoek gegaan naar een selectie van kwaliteitsmerken die luxe-producten maken en verdelen om een partnership te sluiten. Zo werd ook Pralineur Van Coillie, Roeselare, geselecteerd. ‘Samen met de Queen, Rolls-Royce, Bentley en Delvaux (handtassen) in één boek staan klinkt echt als een droom’, aldus Alexandre, 3e generatie zaakvoerder Pralineur Van Coillie.

Pralineur Van Coillie richt zich al sinds 1976 op een perfecte kwaliteit. Boter i.p.v. margarine, fruitpasta’s i.p.v kunstmatige aroma’s, fijne hazelnoten uit Italië i.p.v Turkije… En dat loont want kwaliteit trekt kwaliteit aan.

Op 8 oktober ’21 vond de boeklancering plaats in het Grosvenor House Hotel in Londen. Hierop werden alle leden van de Internationale Rolls-Royce en Bentley Club uitgenodigd, samen met alle partners van de luxe-merken.

‘Onze pralines kunnen voorstellen en laten proeven aan zo’n exquise publiek op dergelijk adembenemend event is een unieke kans’, aldus Magalie Van Coillie, 2e generatie zaakvoerder Pralineur Van Coillie. ‘Ons ego is enorm gestreeld door dit partnership maar we gaan gewoon door zoals we al 45 jaar doen, superlekkere en mooie pralines maken die betaalbaar blijven’, vult Alexandre aan.

Pralineur Van Coillie in een notendop:

*gestart in 1976 door Eliane Tillie en Germaan Van Coillie

*3 generaties

*3x award gewonnen voor beste chocolatier ter wereld door The Chocolate Tasting Club

*eigen winkel te Roeselare met open kijk naar productie, uitvoer naar Delhaize, bakkers, speciaalzaken en heel wat export.

Rolls-Royce & Bentley Club in een notendop:

*gestart in 1957

*meer dan 10 000 leden wereldwijd

*verspreiding van 30 000 boeken ‘The Strive for Perfection, The Royal Edition’ wereldwijd onder alle toonzalen

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto RV