ROESELARE: Regioradio Bingo (97.4 fm) start op 23 november met een sinterklaaswedstrijd

Roeselaarse regioradio Bingo (97.4 fm) start op 23 november met een sinterklaaswedstrijd waarbij kinderontbijtmanden gewonnen kunnen worden. Sinterklaas en zijn pieten zulllen ontbijtmanden maken met heel wat lekkers, speciaal voor kinderen. Deze zullen in het sinterklaasweekend bezorgd worden. Dankzij Radio Bingo en Broodbar Tastoe uit Roeselare kunnen luisteraars zo'n mand winnen. Vanaf maandag 23 november tot en met zondag 29 november kan meegespeeld worden met de wedstrijd op de radio, en ook online via de website en Facebookpagina van Radio Bingo.
Met deze wedstrijd wil Radio Bingo en Sinterklaas kinderen in coronatijden verrassen en tegelijk ook de lokale handel ondersteunen en hun diensten en lokale producten in de kijker zetten.

En nog dit: Elke week een nieuwe top 100
Samen tegen corona met Radio Bingo en heel veel muziek. Sedert zaterdag 7 november is er elke zaterdag een verrassende top 100. Vanaf zaterdag 28 november gaan we, tot het einde van het jaar, elke week om 13u terug in de tijd. Elke week een decennium. Zaterdag starten we met de 70's Party Top 100. Elke week een bubbelfeestje bij je thuis.

Geschreven door
Mandelnieuws/ Foto RV