IZEGEM: Depressieve vrouw levend terug gevonden!

Dankzij de inzet van het droneteam van het WVL4-samenwerkingsproject kon maandag een depressieve vrouw in het bos aan het Rhodesgoed in Kachtem (Izegem) worden opgespoord. De vrouw uit Kachtem werd als vermist opgegeven. Haar toestand was labiel. Ze was volledig versuft door een overdosis medicatie die ze nam. De vrouw kon door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht worden. 
 

HOUTHULST : Indooractiviteiten voor 12-jarigen verboden in West-Vlaanderen

West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé voert een verbod in op binnenactiviteiten voor jongeren onder de 12 jaar. Dat meldt hij maandag na een overleg met onder meer infectiologe Erika Vlieghe naar aanleiding van de uitbraak van de Britse variant van het coronavirus in Houthulst. Activiteiten voor jongeren in open lucht kunnen volgens de gouverneur voorlopig wel nog plaatsvinden.

HOUTHULST : Sneltestbus naar de Westhoek

Morgen en woensdag passeert ook de sneltestbus in alle scholen van Houthulst, maar ook in een handvol scholen Diksmuide en in één in Heuvelland en Lo-Reninge. Naast alle basisscholen in Houthulst worden er ook leerlingen getest van ’t Saam Cardijn en Aloysius, de gemeenteschool in Esen en buitengewoon onderwijs Klimop in Diksmuide, in de vrije basisschool Westouter en in de vrije basisschool in Reninge.