ICHTEGEM: Dodelijk ongeval

Een 31-jarige Ichtegemnaar verloor in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Zedelgemsesteenweg de controle over het stuur van zijn witte Opel. Die ging rechts van de weg af, begon te slingeren, belandde in de berm en ging daarna nog enkele keren over de kop. Het voertuig kwam tot stilstand tegen twee bomen.

WAREGEM: Drugsdode gevonden

In een woning in de Marcel Windelstraat in Waregem is zaterdagochtend het levensloos lichaam van een 21-jarige man teruggevonden. Volgens het parket zijn er aanwijzingen dat het overlijden gelinkt is aan druggebruik. De jongeman verbleef normaal in de nachtopvang in Kortrijk, maar omdat hij daar niet langer kon blijven had hij onderdak gevonden bij een kennis in de Marcel Windelstraat.

RUMBEKE: Daders op heterdaad betrapt door bewoonster

Op het Lekkensgoed in Rumbeke hebben onbekenden vrijdagavond ingebroken in een woning langs de Ittrekapelstraat. Toen de bewoonster thuis kwam, hoorde ze stemmen in haar keuken. Er werd een vreemde taal gesproken. Ze sloeg onmiddellijk alarm bij de buren en kwam buiten daarbij een onbekende man tegen. De politie repte zich ter plaatse en zocht in de omgeving naar verdachten, voorlopig zonder resultaat.

MOORSLEDE : BK Wielrennen junioren

De gemeente Moorslede organiseert op zondag 29 mei 2022 het Belgisch kampioenschap wielrennen voor juniors. Zowel de mannen als de vrouwen zullen er op een parcours in Moorslede strijden voor de Belgische driekleur. “Momenteel zijn er in de gemeente verschillende beloftevolle renners. Zij kunnen die dag op eigen bodem hun kunnen tonen.