ZWEVEGEM/ROESELARE: Hengelclub de Plattevissers zoeken sponsors om het WK in Slovenië te bekostigen

Ingediend door Stefaan op vr, 29/03/2024 - 22:59

Hengelclub 'De Plattevissers' uit Zwevegem bestaan reeds sedert 2009, waar ze gestaag groeiden naar de club die ze zijn op vandaag. Hun grootste successen halen ze uit het samenwerken in één team om als één groep samen mooie dingen te kunnen realiseren.

Dit heeft ertoe bijgedragen dat ze in 2023,  “ Belgisch Kampioen  Interclub “ zijn geworden met als onmiddellijke bonus een selectie voor het “ WK Interclub “, die dit jaar doorgaat in Slovenië, in de rivier Sava. Het WK in Slovenië gaat door op zaterdag 27 en 28/07/2024. Er moet echter ook rekening worden gehouden dat tijdens de week voorafgaand aan dit evenement er ook een trainingsweek is voorzien.
Dat wil zeggen dat alle vissers (5 plus een reserve), hulpcoaches (één per vissers), alle materiaal reeds ter plaatse is op zondag 21 juli en de oefensessies gaan iedere weekdag door tem de wedstrijd zelf in het weekend. 
De deelnemende vissers zijn:

Hoodhoofdt Jouri uit Ardooie
Gunst Renzo uit Roeselare
Isbled Stephane uit Moeskroen
Sinnaeve Tibo uit Torhout
Vandamme Ronny uit Roeselare
Verbeke Vincent uit Wevelgem.

Om de hoge kosten te drukken zijn de Plattevissers op zoek naar sponsors en/of organisaties die prijzen willen geven zodat ze deze kunnen verloten via een tombola.

Voor meer info : Ronny Vandamme 
GSM +32 486 84 83 65
e-mail:ronny.vandamme@telenet.be
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Eddy Huughe