DE HAAN: Rani Gevaert strijdt mee om het kroontje van Miss Elegance '22!

Ingediend door Stefaan op za, 15/01/2022 - 01:00

De 21-jarige Rani Gevaert uit  De Haan is finaliste bij Miss Elegance '22.   Haar hobby's zijn  voetbal. Ze is namelijk spits en kapitein bij ladies De Haan.
"Ik doe mee aan Miss Elegance om te tonen dat voetballers ook elegant kunnen zijn. Verder wil ik mijn angsten overwinnen om te praten voor grote groepen en voor wat meer zelfvertrouwen te krijgen en met stress te kunnen omgaan, want bij Miss Elegance accepteren ze iedereen met of zonder rugzakje."

Wat waren je eerste ervaringen bij Miss Elegance? "Die waren direct al super. Ik ben iemand die mij niet rap openstelt maar bij hun kan ik dat wel direct doen. We hebben al super tijden beleefd samen op de activiteiten met alle finalisten en de crew en hopelijk komen er nog veel meer."

"Mijn ambitie bij deze Missverkiezing is zeker een heel goed resultaat halen en hopelijk een plaatsje in de top 3, maar lukt dit jammer genoeg niet,  dan zou ik toch nog verder willen gaan met modellenwerk."

Ben je van plan om aan nog andere verkiezingen deel te nemen nu je de smaak te pakken hebt? "Daar heb ik nog niet over na gedacht, maar je weet nooit wat er nog op mij pad komt, dus never say never, maar ik zal eerst mijn beste beentje voorzetten voor Miss Elegance."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts