Shanaya Nuytten (Waregem) kreeg door de vele shoots een boost qua zelfvertrouwen!

Ingediend door Stefaan op zo, 20/03/2022 - 09:21

De 17-jarige Shanaya Nuytten uit Waregem studeert voor verpleegkunde. Ze neemt met enkele specifieke redenen deel aan de modellenwedstrijd 'Queen of the Models '22'.
"Ik werd vroeger veel, heel hard en fysiek gepest en durfde niet meer naar school of alleen naar buiten te komen. Door mijn coach / fotograaf Frank Tytgat ben ik er bovenop geraakt met veel ups and downs. Ik ben begonnen met shoots achter een lange tijd onzeker te zijn en eerlijk, mijn zelfvertrouwen kreeg een boost. Nu hou ik van mezelf en ben blij met wat ik heb en waar ik nu sta."

Blijkbaar ben je niet de enige in de familie die in het modellenwereldje bent terecht gekomen? "Het modelleren is mij inderdaad met de paplepel meegegeven. Mijn mama, mijn tante en mijn zus hebben al hun stappen in de modellenwereld verdient maar mijn grote voorbeeld is en blijft mijn grote zus. Van toen ik klein was, was zij mijn voorbeeld. Ze heeft meegedaan aan Miss Universe 2018 en werd verkozen tot eerste eredame. Ze deed ook mee aan Miss Présence, daar eindigde ze als tweee eredame. Voor mij is ze mijn grote voorbeeld, mijn heldin!"

Waarom doe jij nu precies mee aan Queen of the Models? "Eén van de redenen is dat dit  geen klassieke missverkiezing is maar de enige echte modellenwedstrijd van België."

Hoe ziet je toekomst eruit? "Graag zou ik na de verkiezingscampagne van Queen of The Models vrijwillig een groep willen oprichten voor mensen met onzekerheden. Dit door therapieën en gesprekken te gaan doen met die mensen. Verder ook om ze te helpen die onzekerheden achter zich te laten en van zichzelf te houden. En voor de verkiezing zelf dan? De meisjes die ik tot nu toe al ken zijn super. Mijn ambitie is om mezelf eens een grotere uitdaging te geven en om volop te genieten van het avontuur dit jaar met mezelf en de andere finalisten."

portfolio: https://youpic.com/photographer/Shanaya
instagram account : nuytten__s     /    shanaya_mdp 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts