Sheila Toussaint streeft om het kroontje van Miss De Luxe te bemachtigen!

Ingediend door Stefaan op vr, 27/05/2022 - 08:30

De 47-jarige Sheila Toussaint is tewerkgesteld bij Group LN, een bouwpromotor waar ze de administratie deels boekhouding doet. Ze is een gescheiden mama van 2 kinderen, een zoon Andres van 17 jaar en een dochter Laura van 12 jaar. Ze is geboren in Brugge maar woont reeds 22 jaar rond en in het Gentse. "Mijn hobby’s zijn  zingen en dansen, gezellig terrasje doen, kortom genieten van de kleine simpele dingen in het leven."

Hoe ben je in dit misswereldje terecht gekomen, want je bent nu finaliste bij Miss De Luxe? "Door een nieuwe Gentse misdaadfilm ‘The Betrayal’ die momenteel wordt opgenomen waarin ik een vaste figurantenrol in heb zag ik op het facebookprofiel van één van de hoofdrolspelers enkele foto’s verschijnen van een casting voor de Miss De Luxe verkiezing. Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig wat deze verkiezing inhield dus toen ik zag dat je kon meedoen vanaf 19 jaar t.e.m. 55 jaar heb ik geen seconde getwijfeld om mij in te schrijven."
Wat zijn je eerste ervaringen? "Mijn eerste ervaringen bij de Miss De Luxe verkiezing zijn enkel heel positief. Eerst en vooral een hele leuke hechte vriendschappelijke groep wat misschien niet altijd evident is met 20 vrouwen van verschillende leeftijden en afkomsten maar iedereen steunt elkaar wel in deze campagne.  Ik heb in een korte periode al heel veel bijgeleerd en kijk er naar uit nog meer ervaring op te doen waardoor mijn zelfzekerheid een boost krijgt."

Wat is de ambitie? "Mijn ambitie is om te streven naar de eerste plaats, hoewel ik al heel tevreden zou zijn om in de top drie terecht te komen."

Wanneer zal je echt tevreden zijn? "Ik ben eigenlijk al tevreden met het feit dat ik bij de top 20 zit maar het belangrijkste voor mij is dat mijn kinderen trots zijn op hun mama en later als ik er niet meer ben dat ze met heel veel fierheid kunnen terugblikken op mijn deelname en die mooie herinneringen aan hun mama voor de rest van hun leven koesteren."

Hebben jullie ook een goed doel of welke acties doe je hiervoor? "Deze verkiezing steunt de Make-a-wish Belgium- Vlaanderen foundation. Een organisatie die de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden vervullen. Er wordt dan ook van mij als finaliste van Miss De Luxe verkiezing verwacht zich te engageren voor de promotie van dit goede doel wat ik ook meer dan logisch vind. Dit kan op verschillende manieren tijdens mijn campagnejaar waardoor ik dit goede doel in de kijker ga zetten. Zelf steun ik al jaren Cliniclowns, dus goede doelen die kinderen in een moeilijke periode gelukkig maken steun ik met heel mijn hart. "

Hoe kunnen de lezers jou helpen inde strijd om het kroontje? "Aangezien ik geboren en getogen ben in Brugge hoop ik toch op de steun van veel West-Vlamingen om op mij te stemmen via sms (nr.6), dit kan vanaf 1 juni 2022. Om nog een grotere publiek aan te spreken zou ik het heel fijn vinden mochten de kijkers ook mijn FB-pagina van Miss de Luxe (finaliste Miss De Luxe 2023 Sheila Toussaint) volgen en liken alsook zoveel mogelijk te delen. Sponsors die mij willen steunen mogen altijd contact opnemen met mij via  sheila.toussaint2511@gmail.com. waarvoor nu al mijn hartelijke dank. Ik wil ook alvast iedereen bedanken om mij te volgen en om mij te zoveel mogelijk te steunen in mijn campagne van Miss de Luxe verkiezing 2023. "

Voor de reportage met Sheila trokken we richting Torhout, namelijk naar het domein D'Aertrycke.
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts