Mercedes Allaerts (Vilvoorde) is finaliste bij Miss Grace Benelux '23!

Ingediend door Stefaan op wo, 24/05/2023 - 08:00

De 20-jarige Mercedes Allaerts is finaliste nummer 19 van Miss Grace Benelux 2023, en  komt uit Vilvoorde. "Mijn hobby’s zijn fitness en vroeger heb ik wedstrijd zwemmen gedaan, ook in Hongarije want heb daar namelijk ook gewoond."

Waarom neem ik deel aan Miss Grace Benelux? "Om nieuwe mensen te inspireren en meer zelfvertrouwen te creëren. En ook omdat Miss Grace Benelux niet kijkt naar uiterlijk maar innerlijke schoonheid en ik vind dat zo mooi."

Wat was jou eerdere ervaringen in dit wereldje? "Ik heb al meegedaan aan Miss België enkele jaren geleden en ook aan Miss fashion, maar toen ik de visie hoorde van Miss Grace Benelux was ik meteen verkocht."

Wat zijn jou eerste ervaringen nu? "Het is een drukke periode, er kruipt veel tijd in maar dat maakt me niet uit. Ik doe het graag dus voor mij is dat geen probleem. Ik steek dus 100% moeite in deze verkiezing."

Wat is jou ambitie in de verkiezing? "Mijn beste versie tonen. En zoals elk meisje wil ik wel graag de kroon winnen. Maar ik ga al heel blij zijn als ik een prijs win want ben al blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. "
"En quote van de dag: schoonheid zit vanbinnen. Je kan mooi zijn van buiten en niet mooi zijn vanbinnen maar het belangrijkste is dus dat je mooi bent vanbinnen en altijd jezelf blijft. Ik vind dit heel belangrijk."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts