Nu saloncondities bij Novoto Hooglede en Harelbeke

Het autosalon in Brussel gaat gezien de pandemie niet door, maar geen nood voor wie een nieuwe wagen nodig heeft. In onze regio staan een pak dealers klaar om je de mooiste condities te geven. Daar hoort zeker ook Novoto in Hooglede en Harelbeke bij. 

In 2018 kregen de gebouwen in Hooglede trouwens een volledig nieuw jasje. Met een oppervlakte van bijna 2000m² showroom biedt Novoto plaats voor Alfa Romeo, Jeep , Fiat, Abarth en Kia . Meer dan 20 medewerkers werken dagelijks vol passie aan jouw optimale service. Aan het roer staan Bart Huyghe en Karen Monseré. 

In hun showroom dit jaar extra aandacht voor de Kia Sorento die trouwens ook in (plug-in) hybride-versie verkrijgbaar is. Voor wie volledig elektrisch wil gaan, is er ook de Kia E-Niro. Met een rijbereik van 455 km is dit een echte topper in het segment.  Er is van de Niro ook een hybride en plug-in hybride variant met een elektrische rijbereik van 58 kilometer.  Uiteraard kent u Kia ook van hun top-SUV, de Kia Sportage.

Wie verder loopt in de showroom van Novoto komt ook de wagens van Alfa Romeo tegen. Het kenmerkende design van de paradepaardjes Giulia en Stelvio zullen zeker in de smaak vallen. Het motto van de wagen is spreekwoordelijk: maak van uitmuntendheid uw standaard.

Bij Jeep mikt men nu vooral op het nieuw Compass-model. De Jeep Compass Black Star combineert het karakteristieke en authentieke Jeep-design met hedendaagse uitrustingselementen. Standaard zijn onder meer automatische koplampen met schemersensor, half-leder zetels, een elektrische parkeerrem, een lederen stuurwiel met audiobediening, Forward Collision Warning Plus, Lane Departure Warning Plus en led-achterlichten.

Bij Fiat blijft de '500' de publiekstrekker, en terecht. De 500 is een Italiaans icoon van wereldformaat. Nu mooier, eleganter en stijlvoller dan ooit! In januari lanceert het merk ook een volledig elektrische versie van de nieuwe 500.

Abarth pakt in 2021 ook met een nieuwe versie uit. Kruip aan boord en ga de uitdaging aan. De nieuwe Abarth 595 werd volledig verbeterd, om zo uw verwachtingen te overtreffen. Neem het stuur en ervaar zijn prestaties.

Wellicht sta je nu al te popelen om naar Novoto in Hooglede en Harelbeke te rijden. De openingsuren vind je terug op hun website www.novoto.be

Geschreven door
Mandelnieuws
Youtube video