IZEGEM: Trisha: "Ik hoop dat ik nu de kans krijg om te tonen wie ik echt ben"

Ingediend door Stefaan op vr, 20/08/2021 - 01:00

Begin deze zomer lazen we bij onze collega's van HLN dat zangeres Trisha terug in zak en as zat. Haar echtgenoot Kurt, de vader van hun tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn (5) en baby Liza-Marie (11 maanden), had immers de scheiding aangevraagd. Enkele dagen geleden  hadden we een afspraak met haar om eens te polsen hoe het ondertussen met haar gaat.
"Vandaag is het nu goed, maar dat is zeker niet altijd zo. Het zijn donkere wolken die afwisselen met zonneschijn maar een scheiding is sowieso een moeilijke situatie. Met Ignace (Crombé) was ik nooit getrouwd, nu is de trouw ook jammer geweest want we zijn te snel weer uit elkaar om ervoor te vechten. Het heeft me natuurlijk al veel pijn gedaan maar stilaan geraak ik er terug bovenop maar alles moet natuurlijk nog geregeld worden."
Wat we opmerkten is dat je onlangs wel straalde als zangeres op het podium van VBRO in Jabbeke? "Zelf zie ik dat zo niet maar achteraf hebben nog mensen mij erop gewezen. Ik had al lang het gevoel dat er iets weggelegd lag op het podium en dat zal ik natuurlijk blijven doen."

Hoe staat het met de plannen qua zingen? "Qua optredens ligt alles stil maar dat is voorlopig in mijn situatie zeker niet erg. Ik heb nu immers de kindjes heel veel waardoor er weinig tijd is om aan vele optredens te gaan denken. Ik doe het heel graag maar efkes ben ik blij dat het nu niks is. Er zijn wel andere muzikale plannen. Mijn producer Dennie Damaro wacht enkel op mijn 'ja' om een nieuwe single uit te brengen, maar het inzingen is aan de andere kant van het land en er zijn nu voorlopig nog de kindjes en de zaak die voorop gaan. De tekst en de muziek ligt wel al klaar, zelfs voor twee nummers. Daar bijhorend komt er ook een videoclip maar Dennie kent mijn situatie nu en zit niet te pushen. Hij is ook al aan het kijken voor een Full-cd, dus er komen nog leuke dingen aan voor mij op dat vlak. Misschien komt die volgend jaar in maart wel uit op mijn 39ste verjaardag. Veel zal afhangen hoe lang corona nog ons land teistert."

Hoe heb jij eigenlijk die coronaperiode beleefd? "Om eerlijk te zijn heb ik daar niet zoveel van gemerkt. Dat is misschien raar om te zeggen maar ik heb emotiestoornis en deed gewoon verder wat ik kan doen. Ik ben vorige zomer met Tupperware gestart, alsook ook met Health en Beauty om toch maar onze zaak te redden. Elke Euro die toen binnen kwam was goed want hier in Izegem was onze zaak gedurende tien maand dicht. Toen ik mijn buikwandcorrectie deed eind maart was ik een paar weken op non actief en toen had ik pas het gevoel van: wow, dit is nu corona."

Sinds de scheiding ben je wel 'hot' bij de mannen? "Ik krijg inderdaad nog altijd veel berichtjes maar dit kwam wellicht na mijn oproep om een 'date'. Dit was niet zozeer voor een relatie maar veel mensen begrepen dit niet zo en reageerden van: 'amai, die man heeft veel betekent voor u', maar die date kon voor mij gerust ook met een vrouw zijn. Vandaag heb ik bijvoorbeeld een date gehad met mijn dochter in een welness. Ik wil gewoon dat ik voortaan elke dag iets te doen heb om mijn dagen door te komen."

Had je dit verwacht dat er zoveel reacties zouden komen? "Nee totaal niet want met vier kinderen is dit niet zo relevant en gemakkelijk. Nu heb ik zo'n gevoel dat er veel mannen zijn die een partner hebben! Maar dan hebben ze echt wel pech want zo’n tweede fout (cfr Miriam en Ignace) wil ik nooit meer laten gebeuren!!"

Er waren natuurlijk ook negatieve reacties naar jouw vraag naar een date? 
Was je daarvan dan geschrokken? "Ja, toch wel. Het was zo erg dat ik uiteindelijk op mijn fanpagina vroeg om ook positieve reacties neer te pennen. Ik werd er ziek van, maar weet ondertussen dat het enkel mensen waren die enkel achter hun pc durven reageren maar nooit recht in het gezicht als het moet. Een reactie die me zeker is bijgebleven is deze van: "Wie is Trisha?" Ondertussen weet ik nu al dat de meeste mij niet eens kennen."

Ken jij zelf dan Trisha? "Ja toch wel. Ik ben een warme lieve persoon en dat weet niet iedereen. Daarnaast heb ik ook een luisterend oor en help graag mensen die het écht menen met me. Mensen moeten dus weten hoe ik eigenlijk 'echt' ben en niet de dame ben vanuit de interviews. Ik hoop dat ik nu de kans krijg om te tonen wie ik echt ben. Dat kan zowel op persoonlijk maar ook op muziekvlak. Daar voel ik aan dat ik geboycot word. Toch wil ik toekomstgericht hier bij ons in de binnenspeeltuin namiddagshows organiseren, want het is normaliter de bedoeling dat wij samen de 2 zaken zullen doen."

Finaal gezien, het komt dus goed met Trisha? "Ja, stilletjes aan kom ik terug op het goede pad. Ik ben in dat opzicht nu bezig met 'Heart Clinic'. Die staan voor mensen die een gebroken hart hebben zoals bij mij. Veel heeft te maken met je eerste zes levensjaren. Eerst moet ik nu zien dat hart terug te lijmen vooraleer je terug goeie relaties kan hebben. Daar ben ik nu sinds kort mee bezig om op termijn terug een levenspartner te hebben. Liefde is immers een zalig gevoel."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts