IZEGEM: Zangeres Trisha stort zich volledig op muzikale carrière!

Ingediend door Stefaan op ma, 20/06/2022 - 09:00

Zangeres Trisha zal je voortaan niet meer snel terug zien in All-in Fitness Izegem. De blondine  kwam niet tot een overeenkomst met haar mede-zaakvoerder/ex-man Kurt Harhuis en zal zich voortaan volledig op haar muzikale carrière storten. De zomersingle 'Ilarie' komt dus op een ideaal moment eraan.

"Het is echt wel een spijtige zaak dat ik de uitbating van deze fitnesszaak/ speeldorp niet meer op mij kan nemen. Ik wilde er immers ook shows organiseren maar met pijn in het hart zal me dit niet lukken. Ook de leden van de fitness vinden het heel spijtig want we waren toch wel één van de beste centra in de buurt."

En dan nu het positieve verhaal, de nieuwe single? "Ik bekijk alles positief want waar er iets stopt, begint er iets anders. Dus heb ik nu meer tijd om mijn eigen zangcarrière uit te bouwen. Anders was het altijd zoeken naar geschikte tijdstippen voor bv. de opname van de videoclip en dergelijke. Nu zal ik daar dus ook meer tijd voor hebben. In dat opzicht komt de zomersingle op het ideale moment. 'Ilarie' komt eigenlijk van de vroegere groep Sugarfree maar het is in een nieuw jasje gestoken. Deze staat trouwens ook op mijn album die door de fans heel goed wordt onthaald."

Zit er in de nieuwe single terug een boodschap in van Trisha? "In elk nummer zit er inderdaad iets in van mij, anders kies ik ze ook niet. Het moet altijd wel bij me passen of over mij of mijn leven gaan. Ik kan niet zomaar nummers zingen alwaar ik niet achter sta."

Hoe zie je zelf jou eigen toekomst? "Muzikaal ga ik zeker blijven voortdoen met wat ik nu bezig ben. De meeste stoppen na een periode waarin het eens minder gaat, op dat moment is het echter een noodzaak om ermee verder te doen. Wie weet wordt er wel eens een nummer opgepikt op de Nationale radio's want daar wordt ik jammer genoeg nog niet gedraaid. Ik voel het zelfs aan als een boycot. Ik stoef niet graag over mezelf maar met mijn kwaliteiten en de nummers die ik breng is het bijna onbegrijpelijk dat men mij niet draait."

Ondertussen ben je een nieuwe wereld ingeslagen, namelijk deze van TikTok? "Social Media is ook heel belangrijk. Langs deze weg probeer ik nu te tonen wie ik effectief ben. Op Tiktok bv. heb ik nu al één nummertje alwaar ik live zing en al 296.000 keer bekeken is. Daarnaast probeer ik dit nog te combineren met enkele danspasjes. Ik hoop dat ze mij op die manier gaan herkennen en de Nationale radio's bijna verplicht zullen zijn om mij ook te gaan draaien."

Hoe ziet er jou zomer uit? "Voorlopig heel rustig want hier in de fitnesszaak stopt mijn verhaal dus. De laatste vier jaar heb ik continu gewerkt, nu ga ik eindelijk eens met mijn vrienden kunnen doen wat ik tot op heden altijd heb moeten uitstellen. Daar hoort ongetwijfeld ook een reis boeken bij. Verder ga ik volop genieten en verder werken aan nieuwe nummers voor Trisha. Daarnaast bestaat de kans dat ik straks deel ga uitmaken van een covergroep. Daar zouden ze wel eens de andere Trisha kunnen zien, meer de duistere rockachtige Trisha dan. De nummers heb ik al door gekregen en echt ik denk dat het wel eens plezant kan worden met deze groep. Het laatste van Trisha hebben ze dus nog niet gezien, en zeker nog niet gehoord. Ze zijn nog niet van me af!", besluit Trisha lachend.

Geschreven door
Mandelnieuws