KACHTEM: Angelo Martinez wint 'Stanley Hazes zoekt the voice"

Ingediend door Stefaan op zo, 09/06/2024 - 20:53

Angelo Martinez uit Kachtem heeft zaterdag de finale gewonnen van 'Stanley Hazes zoekt the voice' in het Nederlandse Helmond. Ook zijn vrouwtje Lisa Leman stond in de finale.

"Om eerlijk te zijn had ik deze overwinning totaal niet verwacht", opent Angelo. "Het was trouwens mijn vrouwtje Melissa die me hiervoor inschreef. In de finale moesten we drie nummers opvoeren. Ik zong 'Mijn droom' van Tino Martin, 'Waarom' van André Hazes en 'American Trilogy' van Elvis Presley in de finale en blijkbaar bekoorde ik daarmee de jury. Ik ben trouwens de eerste Belg die in al die jaren deze wedstrijd won en dat is toch wel een leuk gegeven."

Er waren 2 winnaars  want de publieksprijs ging naar een Nederlandse zanger. "Maar ik had de mooiste stem", gaat Angelo verder. "Het was trouwens leuk dat ook Melissa in deze finale stond. Aanvankelijk zou ze niet meedoen maar de organisatie zette ze toch op de lijst en zowaar geraakte ze ook in de finale.  Wat ik nu precies win? Het is een nieuwe single- en een clipopname, die er redelijk snel kan aankomen."
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts foto RV