ROESELARE: Mooie affiche voor Maxifolk

Ingediend door Stefaan op za, 16/09/2023 - 08:00

vzw ‘t Is Folk! houdt van verandering en wil van de 13de editie van “Maxifolk” terug een gezellig en kwalitatief nazomerfolkfestival maken, waar iedereen zich kan amuseren en genieten van de diversiteit die folkmuziek te bieden heeft.  Ze schotelen dan ook hun publiek erg toegankelijke folk voor, die iedereen wel kan smaken.
"We zijn met recht en rede terug ‘ape’trots op ons programma!  Witloof (F), Sons of Sirius  (B), Gravel unit (B), SeeD (Nl) en Foumagnac (F) staan te popelen om  het beste van zichzelf te geven", aldus dse organisatie. 

Maxifolk vindt plaats in de hal van het Kerelsplein in de Acaciastraat 6 in Roeselare op zaterdag 23 september, opent haar deuren op 15u30, start de optredens om 16u30 en rondt de optredens af rond 24u00.  Er kan dan nog nagekletst en uiteraard iets gedronken worden in de bar.

Tickets kosten € 30,00 in VVK of € 36,00 ADD en kunnen besteld worden op het nummer 0486/345773. Ook vrijetijdspassers kunnen bij ons terecht aan de helft van de prijs.

Ga anders gerust nog een kijkje nemen op onze website www.vzw-tisfolk.be.  Dit jaar werkt Maxifolk ook met Bancontact...

vzw ’t Is Folk! zit gedurende het jaar ook niet stil…  ’t Akkoord valt ook onder deze vzw en organiseert huiskamerconcertjes (ongeveer 6 per jaar) om je vingers van af te likken.  Dit kan gaan van singersongwriters, cabaretiers, duo’s tot luistermuziek van groepjes tot maximum drie personen.  Telkens een verrassende aanrader in een gezellige en intieme sfeer…

Geschreven door
Mandelnieuws