Emmely Bogaert (Roeselare): "Mijn droomreis is naar Bora bora of de Maladiven"

Ingediend door Stefaan op za, 05/06/2021 - 13:20

De 25-jarige Emmely Bogaert uit Roeselare opent dit jaar onze zomerspecial. Beroepshalve is ze boekhoudster van beroep, haar passie is net als haar partner paardrijden, naast het veel tijd met elkaar doorbrengen.
Hoe heb je de voorbije coronamaanden beleefd? "Ik heb het geluk gehad tijdens de corona tijden dat ik kon blijven doorwerken in vergelijking met vele anderen. Het was soms wel wat aanpassen aangezien we meer aan telewerken deden, maar nu ik terug naar het bureau ga, is er geen heel groot verschil voor mij in de week in deze coronatijden. Wat ik wel het hardste mis is om eens terug in het weekend naar de horeca te gaan."

Snak je naar de zomerperiode? "Ik verlang wel heel erg naar de zomervakantie, want het warme weer maakt iedereen toch terug wat vrolijker en positiever. Ik ga in de zomervakantie voor een paar dagen naar Frankrijk samen met mijn vriend Enrique om daar samen met de paarden te rijden. We zouden ook heel graag een reis boeken naar het buitenland, maar we wachten dit nog even af aangezien de maatregelen snel terug kunnen veranderen en we geen risico’s willen nemen."

Wat is je droomvakantie? "Mijn droomvakantie is om naar Bora bora of de Maladiven te reizen! Het landschap ziet er daar prachtig uit en is altijd een droom geweest om daar eens naartoe te gaan."

In welke kledij zien we jou floreren in de zomermaanden? "In de zomer draag ik meestal luchtige kledij zoals een korte broek met een topje of een kleedje. Op het werk zou ik eerder een lange broek dragen met daarover een luchtig bloesje of ook een deftig kleedje."

Voor welke kledijkeuze ging je voor onze shoot? "Het kleedje dat ik op de foto’s aanheb had ik nog maar recent gekocht. Ik hou ervan omdat dit er deftig en toch wel leuk eruit ziet. Het is niet te kort en niet te lang en ik voel me hier heel goed in."

Hoe ziet jou toekomst eruit? "Mijn toekomstplannen zien er heel rooskleurig uit. Ik zou graag nog kijken om een groter huis te kopen met mijn partner waar we paarden kunnen houden en natuurlijk trouwen en samen een gezinnetje opbouwen. Ook meer en meer doorgroeien op het werk en steeds meer nieuwe uitdagingen krijgen."
 

Geschreven door
Mandelnieuws