ROESELARE: Schoonheidsinstituut Glamish is verhuist naar de Noordstraat

Net voor de niet-medische contactberoepen weer aan de slag konden, verhuisde Evelyn Vandeputte haar schoonheidsinstituut Glamish naar de Noordstraat 68 in Roeselare. Hiermee ziet ze twee dromen in vervulling gaan: een locatie in het hart van Roeselare én een eigen winkel naast haar instituut. “De reacties zijn enorm positief. Op dag één mocht ik onmiddellijk al enkele nieuwe klanten verwelkomen”, aldus een razend enthousiaste Evelyn.

Glamish is al elf jaar een vertrouwde naam voor de zogenaamde ‘beautista ’s’. Evelyn Vandeputte startte haar schoonheidsinstituut gespecialiseerd in huidverbetering op in Ieper en koos vanaf dag één om exclusief te werken met producten en apparaten van Babor: een Duits topmerk van schoonheidsproducten, ontwikkeld door de gelijknamige dokter. Zeven jaar geleden verruilde Evelyn Ieper voor Roeselare. Glamish verhuisde mee en vond onderdak bij Evelyn thuis. “Maar de tijd was meer dan rijp voor een nieuwe vestiging”, vertelt Evelyn. “Ik miste een locatie in het centrum van de stad, wou graag een eigen winkel en werd ook geconfronteerd met plaatsgebrek.”

Ideale plek
Evelyn gebruikte de verplichte sluitingsperiode van de niet-medische contactberoepen om op zoek te gaan naar een nieuwe stek. Die vond ze in de Noordstraat 68. “Ik was meteen overtuigd van dit uniek pand”, zegt Evelyn. “De locatie is perfect, op een steenworp van de Grote Markt én met veel passage. Ook het pand zelf heeft veel goeie punten: een mooie etalage, hoge plafonds en veel natuurlijk licht. De ideale plek om mijn Babor excellence instituut in onder te brengen.” 

Bijgeschoold
Het pand werd volledig gestript en heringericht. Het was werken tegen de klok, want Evelyn moest en zou Glamish tegen 1 maart heropenen op de nieuwe locatie.  “Dat was absoluut een must, maar Majestik.be maakte het mogelijk. M’n agenda stond mooi vol, m’n klanten keken er enorm naar uit om opnieuw te kunnen genieten van wat me-time en ik had m’n job ook enorm gemist. De sociale contacten, het in de watten leggen van klanten, zien hoe tevreden ze zijn met de progressie die hun huid boekt,… Maar ik heb de voorbije maanden allesbehalve stilgezeten. Naast de nieuwe locatie ben ik me continu blijven bijscholen via webinars van Babor en informeerde ik me over de nieuwste toestellen. Dat is één van de zaken die ik zo leuk vind aan mijn branche. Die is continu in evolutie.”

Winkel
Sinds maandag is de nieuwe Glamish, met winkel, een feit. “Iedereen is welkom om tijdens de openingsuren een kijkje te komen nemen in de winkel”, aldus Evelyn. “Je vindt hier het complete gamma aan Babor-producten: van luxe huidverzorgingscrème’s en make-up over bodylotions tot exclusieve peelings. Bij elke klant voorzie ik steeds een medische huidanalyse zodat ik hen producten op maat kan aanbevelen.” Achter de winkel bevinden zich twee mooie grote behandelingscabines. “Voor de behandelingen is een afspraak noodzakelijk. Ook los van corona is dat noodzakelijk omdat alles in optimale hygiënische omstandigheden moet gebeuren. Hier focus ik op huidverbetering op alle vlakken: ik behandel rimpeltjes, maak de huid gladder, werk pigmentatie weg,… Je kan je hier trouwens terecht voor laserontharing. Daarvoor werk ik samen met verpleegkundigen van laserontharing.be. De lat ligt hoog bij Glamish. We bieden enkel het beste aan.”

Glamish is open van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17 uur. Op woensdag en zaterdag gaat de deur dicht om 13 uur. Meer via www.glamish.be.

Geschreven door
Mandelnieuws/ Charlotte Degezelle foto's Stefaan Bogaerts