ROESELARE ; Voor elk wat wils tijdens vakantiebeurs

Vrijdagavond gingen de deuren open van 6000 m2 vakantieplezier en inspiratie met meer dan 100 exposanten op vlak van toerisme, vrije tijd, vakantie, wandelen, fietsen, B&B, in Roeselare.

Opvallend was het feit dat geen enkel reisbureau of autocardiensten er aanwezig waren. De Expo was vooral gericht op het persoonlijk toerisme.Dit waren Autovakanties, motorhomes, kamperen, 55+ actieve vakanties, groepsreizen. De exposanten en partners hadden er alweer zin De meest opvallende en bezoekende standen was  het thema ' BIJ LANDGENOTEN '   Intussen is het voor de vierde keer.De Inrichters zijn verheugd dat het aantal Belgische uitbaters van een B&B in het buitenland opnieuw talrijk afreizen naar Roeselare. 

B&B Finca La Manchica is een Roeselaarse aangelegenheid waarbij onze sponsers zich hebben ingezet om in het verre Spanje een B&B op te richten. Tijdens de beurs kregen Benny en Andy heel wat bezoekers aan hun stand waarbij uitvoerig uitleg werd gegeven over de mogelijkheden.Hun website www.fincalamanchica.eu draait op volle toeren en de verwachtingen voor dit jaar zijn positief. Hun adres is  Los Dias 6 La Manchica 30398 in Cartagena ( Spanje). Het is een prachtig domein met vier kamers, waarvan 3 familiekamers en die beschikken ook nog over privé-badkamer.

 

Geschreven door
Mandelnieuws