DENTERGEM: Nog maar pas gelanceerd en nu al een bronzen medaille voor Witte Bie

Het nieuwe jaar is amper vier weken ver en kijk, er valt al mooi nieuws te rapen in Dentergem. Of moeten we zeggen: Tsjechië, want het is op de World Beer Idol competitie aldaar dat Brouwerij De Bie zopas een bronzen medaille heeft binnengehaald voor Witte Bie. Een straffe prestatie, zeker als je weet dat Witte Bie pas in het najaar van 2019 gelanceerd werd.

ROESELARE :Nieuw verdeelcentrum DHL officieel geopend

In Beveren bij Roeselare is het nieuwe distributiecentrum van het Duitse koerierbedrijf DHL helemaal klaar.De bouw van het nieuwe complex heeft nauwelijks een half jaar geduurd en zal zorgen voor 75 nieuwe jobs. De keuze voor Roeselare heeft alles te maken met de strategische ligging van de stad, in het hart van West-Vlaanderen. In Roeselare zullen ook fietskoeriers van DHL opduiken.

DE PANNE : Oversteek mislukt , zoektocht naar vluchtelingen gaat verder

Het bootje zou dinsdagochtend vroeg vertrokken zijn vanop het strand in De Panne, vermoedelijk om de oversteek te maken richting Groot-Brittannië. Buurtbewoners zagen omstreeks 5 uur beweging aan het strand. Veertien Afghanen met zelfgemaakte reddingsvesten stapten er in een bootje.Om 6 uur belde een kletsnatte drenkeling aan bij een buurman, waarna meteen alarm werd geslagen.