IZEGEM :Meer dan 300.000 extra coronasteun voor Izegemse verenigingen

Het coronavirus maakt het ons sterk verenigingsleven knap lastig. Door de beperkende regels zagen veel verenigingen de voorbije maanden heel wat inkomsten verloren gaan. Organisatoren van evenementen krijgen het in de toekomst ongetwijfeld moeilijker om sponsorgelden bij bedrijven op te halen, omdat die het economisch niet onder de markt hebben.

ZEEBRUGGE : Botsing met kusttram

In de Kustlaan in Zeebrugge gebeurde dinsdagmiddag even voor 14 uur een ongeval tussen een kleine personenwagen en de kusttram.Het ongeval gebeurde ter hoogte van het ABC-gebouw. De kleine wagen van een gezin uit Nederland kwam er in botsing met de kusttram, die in de richting van Knokke reed. De vier inzittenden, vader, moeder en twee kinderen werden alle vier naar het ziekenhuis overgebracht.

GELUWE : Betonmixer gekanteld

In de Beselarestraat in Geluwe is maandag kort na de middag een betonmixer van het bedrijf Cnockaert uit Wervik in de gracht gesukkeld. De chauffeur was aan het manoeuvreren om het gevaarte op zijn juiste plaats te zetten om beton te lossen. De chauffeur waagde zich echter net iets te ver. Zijn vrachtwagen schoof met de linkerwielen in de gracht en kantelde op een haag.