Autosalon

Autosalonvoorwaarden bij Nissan L'Avenir Roeselare en Ieper

Het autosalon van Brussel, gepland in januari, gaat niet door. Het wordt uitgesteld naar 2022 vanwege de coronacrisis, maar voor de autoliefhebbers geen getreur. De lokale dealers houden in hun showroom een mini-versie waarbij je eveneens mooie kortingen kan krijgen. Eén van de grootste voorbeelden daarvoor is Nissan L'Avenir met vestigingen langs de Westlaan 223 in Roeselare en de Haiglaan 112 in Ieper. Eén van hun paradepaardjes wordt ongetwijfeld de Nissan Leaf. Deze electrische wagen was twee jaar geleden nog het bestverkopende EV ter wereld, aller tijden zelfs. De nieuwste versie is een hatchback met 5 deuren, een voormotor en voorwielaandrijving. De synchrone, elektrische motor heeft een kracht van 80 kW (110 pk).

De Nissan QASHQAI is het allerbeste wat een autoliefhebber kan denken. Van de unieke donkere V-vormige grille tot de zwarte 19 inch Wind lichtmetalen velgen: deze auto is ontworpen om de show te stelen.
Bij Nissan L'Avenir kan je ook terecht voor andere modellen zoals de Nissan Juke. Met zijn scherpe lijnen, opvallende lichten, intrigerende designaccenten, 19" lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak ziet de nieuwe Nissan JUKE er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid.

Je bent wellicht al overtuigd van Nissan en zijn nieuwste modellen. Spring dan ongetwijfeld eens binnen in de vestigingen van L'Avenir in Roeselare en Ieper.