Met ‘Alles Wordt Beter’ kijkt David Vandyck de toekomst positief tegemoet

Ingediend door Stefaan op do, 01/06/2023 - 20:43

“Een bijzondere foto met iconen uit de Belpop-geschiedenis”, zo omschrijft de West-Vlaamse zanger David Vandyck zijn ontmoeting van vorige week. David, die met de songs op zijn recente album ‘Licht Aan De Overkant’ meer dan 1,5 miljoen Spotify-streamsbehaalde, is al een tijdje bevriend met levende legende Salvatore Adamo.

Youtube video

Margriet Hermans krijgt iedereen aan het dansen met Zonne-Energie!

Ingediend door Stefaan op wo, 31/05/2023 - 21:25

Een heerlijke vakantie in Senegal inspireerde Margriet Hermans tot het schrijven van haar opzwepende zomersingle ‘Zonne-Energie’. De winnares van Zomerhit 2022 deed hiervoor opnieuw beroep op Jeroen Swinnen, die samen met zijn ‘Liefde voor Muziek’-team mee verantwoordelijk was voor die mega feesthit ‘Lekker blijven hangen’.

BRUGGE: 2023 wordt het jaar van Natalia

Ingediend door Stefaan op di, 30/05/2023 - 08:00

De afgelopen jaren heeft ze een gezin gesticht maar het is terug tijd om te knallen. 2023 wordt het jaar van Natalia. In november viert de Orkaan van Oevel haar 20-jarige carrière. In april verschijnt haar nieuwe album Hallelujah to the Beat. Ze brengt die plaat naar de mensen in een korte theatertour en kwam hierbij zondag  langs in het Concertgebouw van Brugge.

Met zijn nieuwe single ‘Dit Ben Ik’ maakt Christoff een coming out bespreekbaar

Ingediend door Stefaan op za, 27/05/2023 - 21:51

Vandaag verscheen ‘Dit Ben Ik’, de langverwachte gloednieuwe single van Christoff die hij in de studio, met live muzikanten onder leiding van succesproducer Edwin van Hoevelaak (Jeroen van der Boom, André Hazes) opnam. Christoff schreef het nummer samen met o.a.

Youtube video

AVELGEM: Cirque Magique lost namen, kiest voor een All-female mainstage & 5 stagehosts.

Ingediend door Stefaan op do, 25/05/2023 - 21:58

Voor de achtste editie van het belevingsfestival Cirque Magique strijkt de karavaan opnieuw neer aan het prachtige domein van het Kasteel van Bossuit in Avelgem, op een 10-tal minuten van Kortrijk. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus vormt het kasteeldomein het decor voor een 3-daags festival gevuld met magie, spektakel en heel veel goeie beats.

ROESELARE: TRISHA gaat in zee met ambitieus project van We Are Music Agency

Ingediend door Stefaan op ma, 22/05/2023 - 21:37

Het Roeselaarse  Agency We Are Music is verheugd om Trisha te verwelkomen als een nieuw lid van hun familie. Trisha is een bekende en geliefde mediafiguur in Vlaanderen, komt uit  een zware periode, maar zit al een tijdje terug in een positieve flow. Tijdens deze periode is ze in contact gekomen met het ambitieuze nieuwe project van WAM en is verheugd met deze nieuwe wending in haar carrière.

Mathias Vergels speelt deze zomer opnieuw op o.a. Suikerrock en Parkies-concerten én deelt ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’

Ingediend door Stefaan op vr, 19/05/2023 - 18:27

Het is bijna ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’, maar toch is dat niet alleen de titel van de nieuwe single die Mathias Vergels aanstaande vrijdag 19 mei 2023 uitbrengt. Hij speelt deze zomer met zijn muzikanten van Het Goede Voorbeeld opnieuw op o.a. de Radio2 Parkies-concerten én Suikerrock Tienen.

WEVELGEM: Camille pakt uit met mooie videoclip van haar nieuwe single ‘Rihanna’

Ingediend door Stefaan op vr, 19/05/2023 - 16:18

De 21-jarige Camille Dhont toonde op Hemelvaartdag voor het eerst de videoclip van haar nieuwe zomersingle Rihanna. De videoclip is opgenomen in het zuiderse Marbella in Spanje en er zitten enkele kledingstukken in verwerkt van haar nieuwe JBC-collectie. In het liedje zelf zitten er dan weer heel wat hints verwerkt naar de beroemde zangeres Rihanna.

Youtube video