ROESELARE: De Gilde der Erepoorters & Maselis presenteren: Johnny Logan & The New Bis Band

Ingediend door Stefaan op do, 23/09/2021 - 01:00

Voor haar tiende kerstconcert pakt de Gilde der Erepoorters in samenwerking met Maselis uit met
een internationale klepper van formaat. De Ierse zanger en liedjesschrijver Johnny Logan brengt ons
in de eindejaarssfeer tijdens een uniek concert in de schouwburg van cultuurcentrum De Spil.

OOSTROZEBEKE: Suzy Marrel stelt nieuwe single 'Eender Waar' voor!

Ingediend door Stefaan op di, 21/09/2021 - 21:24

Zaterdag stelde zangeres Suzy Marrel uit Oostrozebeke haar nieuwe single ‘Eender Waar’ voor tijdens haar tweede fanbal in Het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Het was een trotse Suzy die haar nieuwe single voorstelde in een productie van Jean-Pierre Kerkhofs van Artsoundstudios. Voor de tekst en backings zorgde Wendy D’joos. 
 

Salim Seghers pakt uit met "Zomerliefde Is Zo Mooi"

Ingediend door Stefaan op di, 21/09/2021 - 20:25

De Limburgse volkszanger Salim Seghers (73) vertelt in zijn nieuwe single het verhaal over een leuke vakantieliefde. De vakantie ging helaas snel voorbij maar de liefde was sterk en bleef voor altijd. Het is een vlot dansbaar lied en uitermate geschikt om mee te zingen. Het geeft je vooral het gevoel van gelukkig en vrij te kunnen leven.

IEPER: Frietrock met betere line-up!

Ingediend door Stefaan op vr, 17/09/2021 - 22:05

Frietrock was dit jaar toe aan zijn 12de editie! Er kwamen heel wat veranderingen: 3 festivaldagen, een nieuw festivalterrein (het Festivalpark Ter Waarde in Ieper), en de beste line-up die ze ooit hebben voorgesteld. Schaduwzijde: Dit jaar was het festival  voor het eerst betalend, maar dat zorgde ervoor dat de organisatie meer en (nóg) betere groepen konden zetten!

Ella Luna zingt figurant

Ingediend door Stefaan op vr, 17/09/2021 - 21:39

De allernieuwste single van Ella Luna wijkt lichtjes af van wat we van haar gewoon zijn.  Figurant werd speciaal voor haar geschreven door de onlangs overleden Stefaan Fernande en Patrick Hamilton, twee kleppers die hun sporen in de muziekbusiness reeds ruimschoots hebben verdiend.
 

Sammy Moore pakt uit met nieuwe, Oosters getinte single 'Habibi'

Ingediend door Stefaan op vr, 17/09/2021 - 15:44

Sammy Moore, de steeds goedlachse zanger uit Rotselaar, stelt zijn nieuwste single 'Habibi' voor. Het nummer werd geschreven door Sammy's muzikale ploeg, bestaande uit David Vervoort en Jim Nijs.  Met ruim 120 boekingen per jaar is Sammy Moore beslist één van de meest opgemerkte Vlaamse artiesten. In vier jaar tijd wist de zanger uit Rotselaar een stevige plek te veroveren in de Vlaamse showbizz.