Stan Van Samang brengt nieuwe single 'Don't Close Your Eyes' ui

Het waren zonder meer turbulente dagen voor Stan Van Samang. Hoog tijd dat de zanger zich opnieuw kan focussen op datgene wat hij het liefste doet: muziek maken. Deze week stond de release van zijn nieuwe single gepland. Life goes on, deze plannen gaan gewoon door!

'Don’t Close Your Eyes’ gaat over de pure liefde tussen ouder en kind. Stan schreef het nummer zelf naar aanleiding van wat zijn zoontje Lenny allemaal tegen hem zei. Het zijn letterlijk uitspraken van zijn zoon, maar gekneed in een verhaal van universele liefde tussen twee personen.

Mathias Vergels: “Misschien ben ik wel een ‘Betere man’ geworden!

“In april werd ik 28 en mensen zeggen wel eens: ‘hoe ouder je wordt, hoe beter’, dus misschien ben ik de voorbije jaren dan toch een betere man geworden”, zegt zanger-acteur Mathias Vergels breed glimlachend. Uit zijn debuutalbum ‘Waar is Mathi?’ verscheen  vrijdag zijn nieuwe single ‘Betere man’, met een videoclip die hij opnam in de prachtige omgeving van de Lembeekse Malakofftoren.

Elke Van den Eynden is de oudste finaliste bij Miss Benelux Beauty: "Toch ga ik voluit voor het kroontje"

De 27-jarige Elke Van den Eynden uit Bornem is de oudste finaliste bij Miss Benelux Beauty 20-21. Desondanks is ze volledig nieuw in het Miss-wereldje. "Het was Luna Timmerman die mij contacteerde om eens deel te nemen aan de castings voor deze verkiezing. Eigenlijk wou ik die dag zelf niet gaan, maar door veel gepusch van mijn vriend ben ik uiteindelijk toch gegaan.

Gala wint The Voice Kids 2020

Acht jonge finalisten streden vrijdagavond voor de titel van dé Voice Kids van 2020. Nadat ze één voor één een nummer hadden gebracht, stuurden de coaches hun topfinalist(e) door naar de slotronde. De 15-jarige Gala uit Grimbergen uit team Sean overtuigde daarbij de digitale publieksjury en kroonde zich als winnares van The Voice Kids 2020. Ze brengt meteen haar eerste eigen single ‘Contagious’ uit.

OOSTENDE: 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' -restaurant opent zijn deuren in oude vismijn

Op donderdag 10 september is het zover: dan ontdekken de vier duo’s van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' hun pop-up restaurant waar hun droom werkelijkheid zal worden. Op vier verschillende tot de verbeelding sprekende locaties krijgen de kookduo’s een ‘box-in-a-box’ die ze in hun eigen stijl verder kunnen afwerken.