BREDENE: Camille, De Kreuners en Keen’V zorgden voor feest bij Zomerhit

Ingediend door Stefaan op zo, 07/08/2022 - 11:18

Op Eén kon je net genieten van de vierde Zomerhit-show. Presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader ontvingen in Bredene weer een reeks topartiesten van bij ons én uit het buitenland. Dit jaar slaan Eén en Radio2 de handen in elkaar waardoor Zomerhit grootser is dan ooit. Dat wordt duidelijk gesmaakt door het publiek én de artiesten. Iedereen is het erover eens: geen zomer zonder Zomerhit.

ARDOOIE: Laura Lynn is hoofdact tijdens de Sint Maartensfeesten

Ingediend door Stefaan op vr, 05/08/2022 - 09:18

Het Sint-Maartenscomité dat instaat voor de Ardooise Sint Maartensfeesten (4 en 5 november) willen na de corona-editie van vorig jaar er terug een volwaardig feest van maken en pakken met Laura Lynn uit als headliner. Swoop is de andere ambiancemaker. Er is ook een  dj-set met Maximus en Denis Cartier, die een thuiswedstrijd afwerken .

Waanzinnig rock-‘n-roll musicalfeest ‘One Night Only’ krijgt vervolg op 5 augustus 2023 in Middelkerke

Ingediend door Stefaan op vr, 05/08/2022 - 09:00

‘One Night Only’, het verjaardagsfeestje naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van productiehuis Deep Bridge, moest en zou het zotste musicalfeest worden dat ooit in Vlaanderen neerstreek. Ingrediënten daarvoor: de strafste musicalstemmen van ons land, een ijzersterk live orkest, een steengoed ensemble en dat alles verweven in een wervelende show met de bekendste musicalhits aller tijden. 

Jarige presentatoren, een zwanger K3’tje, een nieuwe Vlaamse Supertip en een straffe nummer 1 in Tien Om Te Zien

Ingediend door Stefaan op do, 04/08/2022 - 20:39

Sinds vorige week fleurt Tien Om Te Zien de zomerse zondagavonden op als nooit tevoren. Tijdens de eerste aflevering zongen 700.000 muziekfans mee vanuit de zetel, goed voor 38,3% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). Nu zondag 7 augustus om 20u35 barst het feest weer los bij VTM en viert Tien Om Te Zien de verjaardag van presentatoren Aaron Blommaert en Willy Sommers. Die laatste blaast volgende week 70 kaarsjes uit en krijgt een bijzondere verrassing van collega’s Wendy Van Wanten, Christoff, Luc Steeno en Jo Vally. Daarnaast wordt het podium vrijgemaakt voor Niels Destadsbader, K3, Berre, Christoff, Pommelien Thijs, Metejoor & Snelle, Olivia & Paul Sinha en Get Ready!. De Vlaamse Supertip komt van BOBBY, dat z’n nieuwe single It’s Always Been You voorstelt aan Vlaanderen. Bart Kaëll laat de Marie-Louise nog eens uitvaren en K.I.A. maakt zich klaar voor een ‘krapullekesdag’.

OOSTENDE: Q-Luisteraar Josien wordt ten huwelijk gevraagd aan het Q-Beach House én trouwt daar binnen exact een week dankzij ‘weddingplanner’ Jolien Roets

Ingediend door Stefaan op do, 04/08/2022 - 18:20

She said yes! Q-luisteraar Josien (28 jaar) uit Kortenaken beleefde de verrassing van haar leven toen ze vandaag, op 4 augustus, door haar vriend Joachim (28 jaar) ten huwelijk werd gevraagd aan het Q-Beach House. Joachim bedisselde het romantische aanzoek met Q-dj Jolien Roets, die op haar beurt Sean Dhondt inschakelde.

MEULEBEKE: Michael Lanzo stelt nieuw album 'Een Zomer Vol Amore' voor!

Ingediend door Stefaan op do, 04/08/2022 - 17:56

Michael Lanzo stelde woensdagavond zijn nieuw album voor in Het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Voor de albumvoorstelling ‘Een Zomer Vol Amore’ mocht Michael heel wat bekende Vlamingen verwelkomen, waaronder Frank Galan, John Terra, Lissa Lewis, PC Brown, De Melando’s, Herbert Verhaeghe, De Jongens, Laura Lynn, Louis Flion, enz. Op zijn cd staan er dertien songs.

Joe organiseert groots meezingfestijn voor 2000 feestvierders met ‘top 2000 Singalong Party’

Ingediend door Stefaan op ma, 01/08/2022 - 18:26

Vanaf maandag 10 oktober trekt Joe weer alle registers open en knallen de beste hits aller tijden uit de radioboxen tijdens de top 2000. En dit jaar heeft Joe nog een absolute primeur voor de luisteraars in petto: de zender sluit de hitlijst af met de eerste top 2000 Singalong Party ooit. Op 22 oktober tovert Joe de Waagnatie in Antwerpen om tot de Joe Singalong Arena.

ROESELARE: Jennifer Berton voelt de zomer tintelen !

Ingediend door Stefaan op zo, 31/07/2022 - 12:16

Het was wachten tot het midden van de zomer, vandaag is het zo ver! De nieuwe hitsingle van Jennifer Berton is er! De zon stralend aan de hemel, iedereen buiten en samen met Jennifer Berton feesten en dansen. Jennifer Berton doet ons vooruit kijken, laat ons opnieuw samen genieten van het leven én trekt in het nummer een knipoog naar haar collega's aan zee!