Quirina Piscaer wil door QOFM haar modellencarrière bevorderen

Ingediend door Stefaan op za, 11/09/2021 - 01:00

De 19-jarige Quirina Piscaer is afkomstig uit Heist op den Berg en is werkzaam in de horeca na een opleiding in de hotelschool in Antwerpen. "Ik doe mee aan Queen of the Models  om mijn modellencarriere te bevorderen en om zo een stap naar de missverkiezingen te zetten. Aangezien ik tattoos heb is dit dus niet simpel.

Maxine Van Belleghem (2é eredame Miss Wellness Beauty) geniet van het mooie stadspark in Roeselare!

Ingediend door Stefaan op vr, 27/08/2021 - 01:00

Maxine Van Belleghem  uit Geraardsbergen werd onlangs verkozen tot tweede eredame in de verkiezing Miss Wellness Beauty. Eén van haar prijzen was een reportage hier bij mediapartner mandelnieuws.be  Daarvoor kwam ze maandagavond speciaal naar Roeselare en mocht er meteen de groene long van het ST Sebastiaanspark ontdekken.

RUMBEKE/ICHTEGEM: Margaux Vulsteke is verkozen tot Miss Wellness Sympathie 2021!

Ingediend door Stefaan op wo, 04/08/2021 - 21:25

Margaux Vulsteke (23) uit Ichtegem werd enkele weken geleden  in Hilton Antwerpen tot Miss Wellness Sympathie 2021 verkozen. Margaux studeerde schoonheidszorgen aan de Maricolen in Brugge en heeft haar salon Unspoken Beauty By Margaux bij haar ouderlijke thuis in de Ringlaan 55 in Ichtegem.

Amber Van Hove (Mol) wil via Queen Of The Models nieuwe contacten leggen in de modewereld!

Ingediend door Stefaan op wo, 07/07/2021 - 01:00

De 17-jarige Amber Van Hove uit Mol is in haar vrije tijd vooral bezig met paardrijden en inline-skating maar daarnaast combineert ze dit sinds enige tijd met modellenwerk. Door een vriendin is ze eigenlijk in contact gekomen met de organisatie van 'Queen of the Models'.

Aurelie Dupont (Brugge) ziet Queen Of The Models als een ideale springplank om model te worden!

Ingediend door Stefaan op ma, 28/06/2021 - 21:24

De 16-jarige Aurelie Dupont uit Brugge is straks in december één van de finalistes voor de verkiezing Queen of the Models '21. Ze loopt in eigen stad school in het plaatselijke KTA alwaar ze humane wetenschappen volgt in combinatie met dansopleiding. 

Xena Lobert (Zottegem) wil via Queen Of The Models doorgroeien in de modellenwereld!

Ingediend door Stefaan op zo, 13/06/2021 - 05:13

De 19-jarige Xena Lobert uit Zottegem is verkoopster van beroep. Doordat ze sinds vorig jaar al fotoshoots deed, groeide de belangstelling voor de deelname aan Queen of The Models '21. "In mijn tienerjaren was ik bijzonder onzeker over mezelf. Het was uiteindelijk een fotograaf die me over de schreef haalde om sinds vorig jaar fotoshoots te nemen.