Kelly Van Doorslaer (40) uit Bornem gaat voor het kroontje bij Miss Wellness Beauty '23!

Ingediend door Stefaan op za, 01/04/2023 - 09:00

De 40-jarige Kelly Van Doorslaer is sinds maart van vorig jaar trotse zaakvoerster van Skin Clinic K in Bornem. Ze neemt nu ook deel aan de verkiezing Miss Wellness Beauty '23. "Van opleiding ben ik bedrijfsvertaler maar ik droomde er altijd al van om schoonheidsspecialiste te worden. Als kind kon ik me urenlang vermaken met verzorgingsproducten, make-up en parfum.

Nataliya Vassiliyeva (37) uit Hasselt doet mee aan Miss Wellness Beauty '23 !

Ingediend door Stefaan op wo, 29/03/2023 - 22:51

Nataliya Vassiliyeva (37) uit Hasselt is zaakvoerster bij Universe Beauty nv in Hasselt. In de verkiezing Miss Wellness Beauty '23 kreeg de Limburgse het nummer 3 mee. Ze is specialiste haar extentions en permanente make up. "Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn job kon maken. Dat is nu acht jaar geleden begonnen. Samen met een collega hebben we nu een eigen zaak in het centrum van Hasselt.

Wie volgt Milla Goethals op als Miss Fashion?

Ingediend door Stefaan op zo, 26/03/2023 - 15:35

De voorbereidingen op editie 2024 van Miss Fashion zijn volop aan de gang. Uit de meer dan 800 inschrijvingen gaat de organisatie, onder leiding van Glenn De Ryck en Evelien De Ronghe, en de huidige top vijf op zoek naar 25 finalistes. Dit gebeurd tijdens vier castingsdagen. Voor West-Vlaanderen ging die zondagnamiddag door bij 'Espérance - Beauty en Fashion' langs de Roomstraat in Moorslede.

Françoise Beernaert (Sijsele-Damme) gaat voluit voor titel van Miss Wellness Beauty '23!

Ingediend door Stefaan op za, 25/03/2023 - 10:53

Françoise Beernaert (43) uit Sijsele-Damme is één van de finalistes die over enkele weken in hotel Hilton in Antwerpen zal meestrijden voor de titel van Miss Wellness Beauty '23. Ze heeft eigenlijk twee jobs, namelijk dossierbeheerder in AZ Sint Jan in Brugge en sinds enkele jaren ook schoonheidsspecialiste in bijberoep. Haar zaak heet 'Les soins de Françoise'.

Yana Hägerbaum uit Drogenbos is finaliste bij Queen of the Models '23

Ingediend door Stefaan op wo, 22/03/2023 - 09:00

De 20-jarige Yana Hägerbaum uit Drogenbos is finaliste bij Queen of the Models '23 en stelt zich graag voor bij mediapartner mandelnieuws.be
"Ik zit in mijn laatste jaar thuis en bejaarde zorg. Dit studeer ik aan het heilig hart college Halle. Als ik niet op school ben, dan ben ik op de dansvloer samen met mama of ben ik bij mijn vriend..."

ROESELARE: Iris Vanoverschelde is finaliste bij Models International!

Ingediend door Stefaan op za, 18/03/2023 - 09:00

De 20-jarige  Iris Vanoverschelde uit  Roeselare staat straks in definale van de  nieuwe modellenwedstrijd Models International. "Toen ik nog een jonge puber was zag ik altijd het negatieve in alles. Zo stelde ik mijn slankheid altijd in vraag. Over mijn gebit was ik totaal niet content en ging uiteindelijk over tot een operatie, nog altijd één van mijn beste keuzes in mijn leven.

Aurélie Werner wil graag de ambassadrice worden bij Miss Wellness Beauty!

Ingediend door Stefaan op wo, 15/03/2023 - 09:00

Aurélie Werner staat straks in de finale van de verkiezing 'Miss Wellness Beauty '23. "Ik zou graag ambassadrice worden omdat ik zelf hart en ziel in mijn werk steek en ijver ervoor om steeds bij te leren en beter te worden in mijn vak. Dit zou ik graag overbrengen naar de andere op een positieve, leuke manier."

Kayleigh De Kerpel (Nederename) is één van de 25 finalistes bij Queen of the Models '23

Ingediend door Stefaan op za, 11/03/2023 - 08:00

De 20-jarige Kayleigh De Kerpel uit Nederename is één van de 25 finalistes bij Queen of the Models '23. Niet zo evident want de jongedame vecht al heel haar leven tegen mucoviscidose.  Mucoviscidose is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in België.