MEULEBEKE: Joy Vanmellaerts ruimt zwerfvuil op als finaliste Miss Elegance

Joy Vanmellaerts uit Meulebeke is één van de  finalistes van Miss Elegance.  Ze hoopt begin mei om het kroontje te bemachtigen in een spannende strijd. In aanloop is ze volop bezig met haar promocampagne maar tussenin denkt ze ook aan de natuur. "Momenteel ben ik bezig met een opruiming in Meulebeke om zo de natuur en het milieu te helpen.

ROESELARE: Organisatrice Yana Parmentier Leman hoopt dat finale van Miss Benelux Beauty zo snel mogelijk kan doorgaan!

De coronapandemie zorgt er voor dat veel organisatoren met de handen in het haar zitten. Bepaalde hebben zelfs reeds een streep getrokken door hun editie van 2021 maar bij missverkiezingen is dit bijna onmogelijk. Vandaar dat Yana Parmentier Leman hoopt dat de federale regering dringend versoepelingen aankondigt zodat ze redelijk snel haar finale kan laten doorgaan van Miss Benelux Beauty.

ROESELARE/HOUTHULST: P'tit Papillon krijgt steun van finalistes Miss Benelux Beauty

Eind 2019 had de organisatie van Miss Benelux Beauty, onder leiding van frontvrouw Yana Parmentier Leman, besloten om P’tit Papillon te steunen en zo ook hun meer in de kijker te zetten als VZW. "Door corona is inzameling wat moeizamer verlopen en ook de uitreiking hiervan is uitgesteld geweest. Maar we wilden deze Valentijnsdag extra speciaal maken door het ingezamelde bedrag te gaan schenken in Houthulst, de thuisbasis van P’tit Papillon." 

ROESELARE: Exclusieve fotoshoot voor drie Internationale titels

Op donderdag 11 februari stond de eerste fotoshoot in een reeks van drie op de planning van onze internationale titels. Voor de lens stonden Faye Bulcke, Lili Vanhoolst en Indra Parmentier. "We hebben voor deze fotoshoots verschillende moodboards gemaakt en voor deze eerste stond bridal en glamour op de voorgrond", aldus organisatrice Yana Parmentier Leman van Miss Benelux Beauty.  "Daarvoor hadden we een samenwerking met een unieke, ongelofelijk mooie locatie, nl. Koonings Wedding Palace te Deurne (Nederland). De meisjes mochten de meest prachtige kleedjes aandoen. Het resultaat zal te zien zijn op Instagram en Facebook alsook zullen we één foto uitkiezen die we zullen gebruiken voor onze volgende campagne waar alles in het teken zal staan van ‘LOVE’." 
Stay tuned!

BRUGGE/ KORTRIJK/RUMBEKE: Anäis Vande Keere is de nieuwe Elegante Hostess 2021!

Anaïs Vande Keere (18) uit Brugge is verkozen tot Elegante-Hostess 2021. Ze volgt Do Delporte op, die in coronatijden twee jaar met het rode lint mocht pronken. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het moment dat ze in de Hexia Cyclocross in Gullegem de overwinningsbloemen mocht overhandigen aan de Nederlander Mathieu Van der Poel. De nieuwe verkozene hoopt nu in 'haar' jaar meer opdrachten te krijgen.

ROESELARE/HOUTHULST: Vzw P'tit Papillon krijgt zondag opbrengst van verkoop finalisten Miss Benelux Beauty

Zondag 14 februari zal de organisatie van Miss Benelux Beauty de ingezamelde opbrengsten gaan schenken aan vzw P’tit Papillon die opgericht werd door Mama Melissa, Papa Nicolas en grote broer Mathis. Na het verlies van hun jongste zoontje Loïc hadden ze graag goede doelen en lotgenoten gesteund om zo hun kleine dappere leeuw levendig te houden. 

OUDENBURG: Malou Soetaers is Miss Fashionista of Europe 2020/2021

Enkele maanden geleden schreef de Oudenburgse Malou Soetaers zich in voor de Internationale verkiezing 'Miss fashionista of Europe 2020/2021'. Gezien de coronapandemie kon er geen 'echte' verkiezing doorgaan. De winnares werd verkozen op basis van enkele ingestuurde foto's en een online interview. Op die manier wist ze de twaalfkoppige jury te overtuigen.