All-Bouw biedt het vakmanschap van een totaalaannemer met de omkadering van een heuse bouwonderneming

Bij All-Bouw kunt u terecht voor particuliere nieuwbouwwoningen voor één of meerdere gezinnen, opbrengsteigendommen, hernieuwbouw & reconversies op maat. Al meer dan twintig jaar trekken ze met de oerdegelijke Vlaamse (bak)steen nieuwbouwwoningen op voor gezinnen en investeerders.

ROESELARE: Stad wint een Agoria award als slimme stad

Voor het tweede jaar op rij wint de stad Roeselare een Agoria award als slimme stad. Dankzij een uitgebreide data en BI strategie heeft de stad Roeselare een constant inzicht in de dienstverlening aan zijn burgers. Hierdoor is de organisatie en het beleid in staat om de dienstverlening permanent bij te sturen, doorlooptijden te verminderen en efficiëntie te verhogen op basis van objectieve informatie.

BLANKENBERGE: Betty maakt comeback als zangeres!

De 44-jarige Betty Owczarek werd zo’n 20 jaar geleden bekend als wulpse blondine toen ze mee had gedaan in Big Brother. Na een passage in 2001 op de cover van Playboy volgdeze  ook nog een zangcarrière. Liedjes zoals ‘Tarzan Toy’ en de Nederlandse versie van ‘Boys, boys, boys’ werden veel beluisterd. Ondertussen werkt ze als verpleegkundige in het UZ Gent, maar vierde onlangs haar comeback.

IZEGEM: Fietster gewond

Een 23-jarige jongedame  uit Izegem raakte donderdagvoormiddag gewond bij een ongeval. Dat gebeurde rond 11.15 uur aan de rotonde op het kruispunt van de Gentseheerweg met de Vlietmanstraat in Izegem. Ze werd er op haar fiets aangereden door een auto, bestuurd door 75-jarige man uit Izegem. De jonge vrouw kwam daarbij ten val.

BEERNEM: Koningin Mathilde bezoekt De Zande

Koningin Mathilde heeft een werkbezoek gebracht aan de gesloten instelling De Zande in Beernem. Ze sprak er met de begeleiders en de meisjes die er verblijven. De pandemie en de coronamaatregelen hebben een grote impact gehad op de werking van de instelling en zo ook op het leven van deze jongeren. Koningin Mathilde wilde met het bezoek de jongeren een hart onder de riem steken en maakte ruimschoots de tijd om met hen te praten.

De Zande biedt plaats aan 53 meisjes, verdeeld over 6 leefgroepen, die op beslissing van de jeugdrechter werden geplaatst. 

IZEGEM : Stad lanceert kadobon

Stad Izegem lanceert Izegem Kadobon

WAT
Dinsdag l.l. lanceerde de stad de Izegem Kadobon. Vanaf dan kan iedereen, ook niet-Izegemnaars, de Kadobon aankopen. Met de nieuwe geschenkbon wil het stadsbestuur de Izegemnaars blijven aanmoedigen om lokaal te kopen. De Izegem Kadobon is een permanent systeem, gebaseerd op de Izegembon die tijdens de eerste coronagolf werd ingevoerd. 

BRUGGE: Raamverkoop steeds strenger!

De Provincie West-Vlaanderen verfijnt haar reglement rond raamverkoop. Zo mag wie aan raamverkoop doet vanaf vrijdag geen alcohol meer verkopen. Ook niet als het geserveerd wordt bij etenswaren die worden verkocht. Verder kan raamverkoop vanaf vrijdag enkel nog voor zaken die daarvoor een vergunning kregen van de gemeentelijke overheid voor 15 november.