ROESELARE: RSL Boomt: halfweg richting de 100.000 bomen!

Er waren het voorbije jaar heel wat zaken die we niet meer konden doen, maar in Roeselare werd er wel lustig verder geboomd. Nu ook het plantseizoen ’20 – ’21 is afgelopen, wordt de balans opgemaakt. En die is meer dan positief! Maar liefst de helft van de beloofde 100.000 bomen werden aangeplant sinds het begin van deze legislatuur: 50.385 boompjes om precies te zijn.

ROESELARE: Roeselare houdt van jou! Hou jij ook van mei?

Het shoppingvoorjaar ziet er opnieuw helemaal anders uit dan we hadden gedacht… Nu we binnenkort niet meer op afspraak hoeven te winkelen en opnieuw met twee personen de winkels kunnen bezoeken, slaan Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare de handen in elkaar en lanceren de shoppingactie ‘Hou van mei’ als uitnodiging om ‘opnieuw’ te komen winkelen in jouw vertrouwde stadscentrum.

ROESELARE : Voetbalovereenkomsten tussen stad , Club Brugge en SK Roeselare Daisel gesloten

Op driekoningendag dit jaar presenteerde de stad de principes voor een samenwerking tussen de jeugdwerking van KSVR, VK Dadizele en Club Brugge. De hoofdbekommernis bij de stad was toen om de jeugdwerking van het failliet verklaarde KSV Roeselare te vrijwaren.

Het voorstel aan de gemeenteraad focust op drie sporen:

ROESELARE: Stad Roeselare heeft een hart voor de horeca

Zoals het er nu naar uitziet, is er eindelijk het perspectief dat vanaf zaterdag 8 mei de buitenterrassen kunnen openen. De Stad schoot alvast uit de startblokken om de horeca te ondersteunen met de succesvolle lancering van de Roeselaarse horecabrigade, een poule van direct inzetbare, opgeleide kelners, gratis opgeleid door de Stad. Graag kondigt Stad Roeselare hierbij nog extra maatregelen aan.

STADSBERICHTEN ROESELARE

Openingsuren & contact
Stadhuis
Botermarkt 2
8800 Roeselare
Wegbeschrijving
Openingsuren
Vandaag:8.30 u. tot 12.00 u. (enkel op afspraak + telefonisch) en van 13.30 u. tot 15.00 u. (enkel telefonisch)
Morgen:8.30 u. tot 12.00 u. (enkel op afspraak + telefonisch)
 Telefoon1788
 Whatsapp0499 92 1788