BRUGGE: Gehavend Club verlaat het Europees toneel!

Alle Belgische ploegen zijn Europees uitgepraat. Een gehavend Club Brugge, met uiteindelijk toch Simon Mignolet onder de lat, kon niet lang genoeg volhouden (82') tegen Dinamo Kiev, dat dankzij een late goal van Boejalski doorstoot naar de achtste finales. Veel kansen had Club niet, enkel Dost en Badji kon eens dreigen. Tot overmaat van ramp verloor Club nog Dost met een hamstringblessure.
 

ROESELARE : John Goddeeris is overleden

John Goddeeris werd geboren op 28 juni 1946. Hij was zijn hele carrière leraar talen aan de VMS, hij werkte ook bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs. “John was ook gebeten door de microbe van het historisch onderzoek en leverde tientallen heemkundige publicaties af. Naar aanleiding van de 75e verjaardag van de VMS legde John de geschiedenis van onze school vast in een lijvig boek.

MEULEBEKE: Joy Vanmellaerts ruimt zwerfvuil op als finaliste Miss Elegance

Joy Vanmellaerts uit Meulebeke is één van de  finalistes van Miss Elegance.  Ze hoopt begin mei om het kroontje te bemachtigen in een spannende strijd. In aanloop is ze volop bezig met haar promocampagne maar tussenin denkt ze ook aan de natuur. "Momenteel ben ik bezig met een opruiming in Meulebeke om zo de natuur en het milieu te helpen.

TIELT: Renner moet theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen

Wielrenner Guillaume Van Keirsbulck (29) uit Tielt is donderdag door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een boete van 320 euro en een rijverbod van 8 dagen voor een snelheidsovertreding. Hij moet ook zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen. De wielrenner, momenteel nog altijd op zoek naar een nieuwe ploeg, reed op 26 oktober 2019 aan de wegenwerken op de E403 in Roeselare te snel.

HOOGLEDE: Mooie cijfers voor Deceuninck

Deceuninck, gespecialiseerd in PVC-profielen voor ramen en deuren, kon in het coronajaar 2020 opnieuw aanknopen met winst. Dat blijkt uit de jaarresultaten van het bedrijf uit Hooglede-Gits. De groep zag de omzet 1,3 procent aantrekken tot 642 miljoen euro. De negatieve impact van de coronacrisis werd gecompenseerd door nieuwe klanten, het herstel van de markt in Turkije en structurele groei van de markt als gevolg van een groeiende bevolking en een hogere renovatie-activiteit. Dat zorgde voor een winst van 86 miljoen euro. Een jaar eerder was dat 60 miljoen euro. Netto houdt Deceuninck 25,6 miljoen euro over.