BLANKENBERGE: 18 finalistes voor Miss De Luxe '23!

Ingediend door Stefaan op za, 02/07/2022 - 23:26

Zaterdagnamiddag werd in Karma Beach Blankenberge de persvoorstelling gehouden van de 18 finalistes van Miss De Luxe. Spijtig genoeg kon één meisje er door ziekte niet bijzijn. Na een  défilee volgde een persoonlijke voorstelling. Daarna werd aan de kustlijn een groepsfoto genomen. Ook organisatrice Natasja Pitteman kreeg een mascotte als cadeau voor haar verjaardag.

Finalistes en crew Miss Waasland op roadshow tractoren!

Ingediend door Stefaan op do, 30/06/2022 - 18:18

Vrijdag 24 juni was het een roadshow van Deutz Fahr tractoren bij Peter Thienpondt, het bedrijf waar  finaliste Miss Waasland 2022 Veerle Thienpondt werkt. Bijna alle finalistes en de crew waren daar aanwezig en er werden ook leuke foto's genomen bij verschillende machines. Kijk maar even mee! Een reportage van Eddy Torfs en Diego Kegeleers.

Cathy Croonen (Finaliste Miss De Luxe '23) kent alleen maar positieve ervaringen!

Ingediend door Stefaan op wo, 29/06/2022 - 01:00

De 26-jarige Cathy Croonen woont in het mooie Limburg, namelijk in Hechtel. Ze heeft  2 prachtige kinderen: Skye en Sterre. Ze is finaliste Miss De Luxe '23. "Ik woon samen met mijn verloofde die een prachtige zoon heeft.  Ik ben heel graag creatief bezig met tekenen en  schilderen! Ik maak dames ook mooi met extensions te zetten als hobby! "

Vanessa De Waegeneer (Herne) wil via Miss De Luxe haar zelfvertrouwen terug opkrikken!

Ingediend door Stefaan op za, 25/06/2022 - 01:00

De 35-jarige Vanessa De Waegeneer is momenteel woonachtig in het mooie Herne. "Mijn jeugdjaren bracht ik door bij mijn oma in het kleine dorpje OLV Lombeek , gelegen in de gemeente Roosdaal. Dit dorpje is vooral bekend om onze windmolen waar Kapitein Zeppos opgenomen werd. Wij zelf hadden er een voetbalkantine waar onze 3 voetbalploegen elk weekend speelden.

Shiana Braeckman is finaliste Miss Grace Benelux '22

Ingediend door Stefaan op za, 25/06/2022 - 01:00

De 21-jarige Shiana Braeckman uit Wichelen is finaliste Miss Grace Benelux '22. "Ik heb gestudeerd voor schoonheidsspecialiste en werk in een parfumerie. In mijn vrije tijd ga ik al eens graag naar de fitness. Ook met mijn hondjes bezig zijn, doe ik graag! Iets gaan eten of drinken met vrienden en familie, hoort hier uiteraard ook bij!"