Darla Blaya (Kuurne) is trotse finaliste van Miss Grace Benelux 2023!

Ingediend door Stefaan op wo, 31/05/2023 - 08:00

Darla Blaya (18) is trotse finaliste van Miss Grace Benelux 2023! Ze is woonachtig te Kuurne en volgt haar laatste jaar Secretariaat-Talen op Guldensporencollege Kaai te Kortrijk.  Waarom neem je deel aan deze wedstrijd? "Ik ben momenteel in alle opzichten vervuld van onzekerheden. Maar deze missverkiezing is ideaal om mij hierbij te helpen!

7 finalistes voor Miss Elegance '24

Ingediend door Stefaan op di, 30/05/2023 - 22:02

Op Pinkstermaandag werden in het kasteel van Lebbeke de nieuwe finalistes voor Miss Elegance '24 voorgesteld. Het zijn er 7 geworden met Tjomi Maes, Anaïs Rombouts, Athinah Van der Vekens, Gwen Verhaeghe, Chelsea Cooreman, Laura Van Mieghem en Mandy Devriese. Ook zij krijgen bij ons als mediapartner de kans zich uitgebreid voor te stellen aan het grote publiek. (foto Pe)

Kelly Van Doorslaer (Miss Wellness Beauty '23) kreeg een exclusieve rondleiding in Roeselare!

Ingediend door Stefaan op za, 27/05/2023 - 08:00

Kelly van Doorslaer (40) uit Bornem werd begin deze maand in het Hilton Hotel in Antwerpen verkozen tot Miss Wellness Beauty '23. Ze mag zich dus een jaar lang de ambassadrice noemen van de schoonheidssector. De zaakvoerster van 'Skin Clinic K'  kreeg als één van haar prijzen een exclusieve rondleiding in Roeselare.

KORTRIJK: Faith Sagaert is finaliste bij Miss Grace Benelux!

Ingediend door Stefaan op za, 20/05/2023 - 09:00

De 19-jarige Faith Sagaert uit  Kortrijk is finaliste Miss Grace Benelux. Ze studeert dierenzorg, dus kan het ook niet anders dat ze een groot hart voor dieren heeft. "Ik neem deel aan Miss Grace Benelux omdat ik er maar niet kan van genoeg krijgen!  Een missverkiezing is echt mijn ambitie en waar ik echt blij van wordt.

Kimberley De Clercq (Bottelare) is finaliste bij de modellenwedstrijd Models International!

Ingediend door Stefaan op wo, 17/05/2023 - 09:00

De 29-jarige Kimberley De Clercq uit Bottelare is finaliste bij de modellenwedstrijd Models International. Het is een organisatie die mannen en vrouwen gaat opleiden voor het bekomen van ‘het ultieme model’. "Ik kom uit een gezin van 4, het enigste meisje (en de jongste) trouwens. Tijdens mijn jeugdjaren ben ik helaas erg gepest geweest. Dit ging over mijn uiterlijk tot over de leeftijd van mijn ouders.

Nette Verhulst (Oostrozebeke) staat met een duidelijke boodschap in de Miss Grace Benelux-verkiezing!

Ingediend door Stefaan op za, 13/05/2023 - 07:56

De 21-jarige Nette Verhulst uit Oostrozebeke is één van de finalistes bij  Miss Grace Benelux '23. Ze studeert een bacheloropleiding leerkracht haarzorg en schoonheidszorgen. Daarnaast is ze ook eigenaar van haar kapsalon 'hairatelier by Nette' en kledingwebshop www.atelierjose.be . Dat laatste is opgericht ter nagedachtenis van mijn overleden oma.