ROESELARE: Salina Destordeur: "Miss Wellness Beauty is niet zomaar een verkiezing"

Ingediend door Stefaan op wo, 13/10/2021 - 01:00

Salina Destordeur (29) uit Tongeren won de titel Miss Wellness Media '21. Ook zij kwam voor een reportage in mandelnieuws.be richting Roeselare. Ze is geen onbekende in het wereldje van de schoonheid en de wellness. "In Tongeren heb ik mijn zaak Salina Hair & Beauty. Hier kan je terecht voor je kapsel, make-up, huidverbetering kortom voor het volledige plaatje.

ROESELARE: Melissa Holsteens ontdekt als Miss Wellness Style 2021 onze Rodenbachstad!

Ingediend door Stefaan op za, 09/10/2021 - 01:00

De 31-jarige Melissa Holsteens, afkomstig uit Bilzen, won Miss Wellness Style 2021. Dat verdient natuurlijk een reportage bij mandelnieuws.be als mediapartner van de verkiezing. Melissa kwam hiervoor speciaal naar Roeselare alwaar we de mooie plekjes toonden. Tevens leerden we haar beter kennen.

Femke Aernoudt (Kortemark): "Een modellencarrière wil ik eigenlijk al van kleinsaf"

Ingediend door Stefaan op do, 30/09/2021 - 21:08

Femke Aernoudt (18) uit Kortemark volgt momenteel de studierichting Mode/Realisatie/Verkoop. In haar vrije tijd is ze geregeld in de boksring terug te vinden maar schuwt ze ook niet voor een avondje uitgaan met de vriendinnen. Dat combineert ze momenteel met de opdrachten voor de verkiezing van Queen of the Models.

Maxine Van Belleghem (2é eredame Miss Wellness Beauty) geniet van het mooie stadspark in Roeselare!

Ingediend door Stefaan op vr, 27/08/2021 - 01:00

Maxine Van Belleghem  uit Geraardsbergen werd onlangs verkozen tot tweede eredame in de verkiezing Miss Wellness Beauty. Eén van haar prijzen was een reportage hier bij mediapartner mandelnieuws.be  Daarvoor kwam ze maandagavond speciaal naar Roeselare en mocht er meteen de groene long van het ST Sebastiaanspark ontdekken.