Nette Verhulst kreeg een exclusieve fotoshoot als Miss Grace Benelux '23!

Ingediend door Stefaan op za, 09/12/2023 - 11:20

Nette Verhulst mocht in september de prachttitel “Miss Grace Benelux” in handen nemen! Eén van de prijzen in deze verkiezing is de exclusieve reportage/fotoshoot met etentje bij mandelnieuws.be   De thema's die Nette koos was garage , ondergrondse parking, graffiti en kastelen.  De resultaten mogen er zijn.

ALS PERSOON GEGROEID

WAREGEM: Delphine Vanden Heede wil zichzelf uitdagen tot haar beste versie bij Miss Exclusive

Ingediend door Stefaan op wo, 06/12/2023 - 08:00

De 21-jarige Delphine Vanden Heede uit Machelen-Zulte is finaliste Miss Exclusive '24. Ze studeert aan de Arteveldehogeschool in de richting mondzorg. "Mijn hobby is fitness. Ik heb een enorme passie voor dieren. Vroeger had ik heel veel dieren (ik heb een paard, honden, katten, varken, konijnen, cavia, hamster, kippen, en noem maar op gehad).

ROESELARE: MDL-finaliste Liselotte Viaene zet 'haar" stad Roeselare in de kijker tijdens de kerstperiode!

Ingediend door Stefaan op za, 02/12/2023 - 08:00

Als finaliste Miss De Luxe wilde Liselotte Viaene  nog even haar stad Roeselare in de kijker zetten. "Roeselare, een bruisende stad in de zomer, een gezellige stad vol lichtjes in de winter.  Gezellige kraampjes om de kerstperiode door te komen, er is altijd wel iets te doen in Roeselare.  En niet te vergeten, een leuke stad om te shoppen.

Vijf finalistes van Miss De Luxe maken kalender in thema van Burlesque, en dit voor het goeie doel!

Ingediend door Stefaan op vr, 24/11/2023 - 17:00

De  finalisten voor Miss De Luxe zetten zich in voor het goede doel, onder andere voor Make-a-wish Vlaanderen.  "Op die manier helpen we wensen waarmaken", opent Liselotte Viaene uit Rumbeke-Roeselare. "Deze keer geen snoepjes of koekjes, maar een kalender… Een kalender in het thema Burlesque.  Burlesque een dans waarin de kracht van de vrouw op nummer één komt!  Womenempowerment!

Sabrina Romand zag haar zelfvertrouwen groeien tijdens haar periode bij Miss De Luxe '24!

Ingediend door Stefaan op ma, 20/11/2023 - 08:00

Sabrina Romand is finaliste Miss De Luxe 2024 nr.18. In haar laatste weken als finaliste kwam ze nog eens onze regio uit voor een fotoshoot. De vorige keer werd die grotendeels gedwarsboomd door het slechte weer. Deze keer was het veel beter en trokken we richting Trax-site en Pastoorsbos.