Xena Lobert (Zottegem) wil via Queen Of The Models doorgroeien in de modellenwereld!

De 19-jarige Xena Lobert uit Zottegem is verkoopster van beroep. Doordat ze sinds vorig jaar al fotoshoots deed, groeide de belangstelling voor de deelname aan Queen of The Models '21. "In mijn tienerjaren was ik bijzonder onzeker over mezelf. Het was uiteindelijk een fotograaf die me over de schreef haalde om sinds vorig jaar fotoshoots te nemen.

MEULEBEKE: Jana Van den Bossche is Miss Elegance, Nele Boey en Joy Vanmellaerts staan mee op het podium!

De 19-jarige Jana Van den Bossche uit Aartselaar  is zaterdagavond in het Burgemeestershof in Wetteren verkozen tot de nieuwe Miss Elegance 2021. Ze volgt de West-Vlaamse Kelly De Clercq op. Naast de hoofdtitel greep ze ook de titel van 'Miss sympathie' en 'Miss photogenie'. Op het podium wordt ze geflankeerd door eerste eredame Nele Boey uit Oudenburg en Joy Vanmellaerts uit Meulebeke. 

Femke Aernoudt (Kortemark): "Een modellencarrière wil ik eigenlijk al van kleinsaf"

Femke Aernoudt (18) uit Kortemark volgt momenteel de studierichting Mode/Realisatie/Verkoop. In haar vrije tijd is ze geregeld in de boksring terug te vinden maar schuwt ze ook niet voor een avondje uitgaan met de vriendinnen. Dat combineert ze momenteel met de opdrachten voor de verkiezing van Queen of the Models.

KORTEMARK: Celeste Vermaut ziet met Queen of the models een eerste stap in deze modellenwereld!

De 16-jarige Celeste Vermaut uit Kortemark is studente haarzorg  aan de Maricolen in Brugge. De keuze voor deelname aan 'Queen of the models'  kwam er eigenlijk na veel moeilijkheden. "2020 was persoonlijk geen goed jaar voor mij. De fysieke en mentale gezondheid ging achteruit en ook de relatie met mijn eerste jeugdliefde liep stuk. Dat alles zorgde voor veel onzekerheid.

OOSTENDE: Tyissa Malfeyt hoopt na 'Queen of the Models' in de boekjes te kunnen staan!

De 22-jarige Tyissa Malfeyt uit Oostende is finaliste Queen of the Models '21. De verkoopster in een stoffenwinkel kreeg de smaak voor deze verkiezing te pakken door een vriendin. "Ik had gezien dat ze zich had ingeschreven voor deze modellenwedstrijd en zag dit ook als een leuke uitdaging voor mij. Na de castings kreeg ik het nieuws te horen finaliste te zijn. De eerste ervaringen zijn echt wel super.