WEVELGEM: De 16-jarige Kitana (Wevelgem) lanceert nieuwe single 'Pik 't op'

De 16-jarige Kitana uit Wevelgem laat met haar nieuwste single 'Pik ’t op' een catchy zomersingle op de wereld los. Het is een vrolijke song die gaat over het alledaags geluk dat overal te vinden is, maar vaak over het hoofd gezien wordt. Het nummer werd geschreven en geproduceerd door de songwriting-tandem Jean-Pierre Kerckhofs en Wendy D’Joos.

Youtube video

Ianthe Tavernier: “Dit werkt alleen maar motiverend!”

Met haar debuutsingle ‘Ik ben wie ik ben’ stond de veelzijdige Ianthe Tavernier als IANTHE al eens in de top 10 van de Vlaamse Top 30. Na een korte tussenpauze slaagde de populaire artieste daar vorige week opnieuw in, iets waar ze zelf ontzettend blij mee is: “Ik blijf alleen maar positieve reacties krijgen op wat ik zelf beschouw als mijn eerste solosingle. ‘Ik ben wie ik ben’ heb ik samen met Tom Lodewyckx geschreven. Naast de boodschap dat mensen in alle omstandigheden vooral zichzelf moeten blijven, gaat het liedje ook over een liefdesbreuk. Het is niet autobiografisch, maar de dingen waarover ik zing zijn uiteraard herkenbaar. Ja, ik heb ook al eens een liefdesbreuk meegemaakt en da’s inderdaad geen prettige ervaring. Ik ben heel blij met het succes en de erkenning. Dit werkt alleen maar motiverend”, zegt Ianthe enthousiast.

Youtube video

Belle Perez geniet van de vele positieve reacties op haar nieuwe single 'Contigo'

De Limburgse Belle Perez was zaterdag bij radiozender  Joe FM de eerste 'radmeester' bij het Joe's Muziekrad dat nog tot acht augustus staat opgesteld in Westende. Nog voor het rad officieel werd geopend hadden we een exclusief gesprek met de Spaanse schone over de coronatijd, de zomer van '21, haar toekomstplannen en zoveel meer.  Een reportage van hoofdredacteur Stefaan Bogaerts.

Youtube video

WESTENDE: Belle Perez en Jean-Marie Dedecker openen Joe Muziekrad!

Vanaf vandaag en dat nog tot en met zondag 15 augustus trakteert Joe iedereen op een gratis - coronaproof - ritje in het muzikaalste en gezelligste reuzenrad van het land: het Joe Muziekrad. Met aan de ene kant een adembenemend zeezicht en aan de andere kant een ongezien uitzicht op het binnenland slaat de radiozender drie weken lang zijn tenten op aan de Koning Ridderdijk van Westende.