DE PANNE: Zomerhit verwelkomt internationale kleppers

Ingediend door Stefaan op wo, 06/07/2022 - 20:58

Sinds maandag zijn de twintig genomineerden voor Zomerhit bekend en kan er gestemd worden via de VRT NU-app. Die kanshebbers op de trofee zijn de komende weken allemaal te gast op Radio2. Ze treden natuurlijk ook op tijdens een van de zes televisieshows van Eén, maar er is nog veel meer: Zomerhit-winnaars van vroeger zijn erbij en er worden verrassende duetten gezongen. Ook internationale toppers komen langs. Er valt zoveel te beleven en jij moet daar niets van missen, zes weken lang op Eén én Radio2, zowel op televisie, radio, als online.

Het kriebelt bij Sha-Na: de meidengroep brengt nieuwe single '1000 Vlinders' uit

Ingediend door Stefaan op di, 05/07/2022 - 18:23

De meidengroep Sha-Na heeft in de loop der jaren verschillende samenstellingen gekend. Sinds 2019 bestaat de groep uit Petra Wilhelmina Vanhoren en Katrien Paques, allebei woonachtig te Limburg. De twee Limburgse meiden brachten vorige week hun nieuwe single ‘1000 vlinders’ uit. Na vele jaren is Sha-Na nog steeds een begrip in de Vlaamse showbizz. 

Wie scoort dé Zomerhit van 2022?

Ingediend door Stefaan op ma, 04/07/2022 - 18:37

Zonet zijn op Radio2 de twintig genomineerden voor Zomerhit 2022 bekendgemaakt. Door een intense samenwerking tussen Radio2 en Eén wordt Zomerhit dit jaar groter dan ooit. En dus zijn er ook meer genomineerden: geen tien, maar twintig. Geen zomer zonder Zomerhit: een show vol muziek, zon en zee. En voortaan nóg meer dan vroeger, want Eén en Radio2 zorgen samen voor plezier, sfeer en veel optredens. Van maandag 11 juli tot en met zaterdag 20 augustus gaan Siska Schoeters en Niels Destadsbader op zoek naar dé Zomerhit van 2022. Je kunt er niet omheen, zowel op radio en televisie als online krijg je zes weken lang de beste muziek van bij ons. Beleef een topzomer met elke dag programma's op Radio2, zes televisie-uitzendingen op Eén en extra aanbod op VRT NU.

2 miljoen verkochte ‘De Romeo’s Frikandellen XXL’ leveren het recordbedrag van 16.250 euro op voor Make-A-Wish

Ingediend door Stefaan op ma, 04/07/2022 - 18:32

Voor het 4de jaar op rij schenken De Romeo’s en Vanreusel een recordbedrag Make-A-Wish ®, de non-profit organisatie die de wensen van zieke kinderen realiseert. “Het voorbije jaar zijn er bijna 2 miljoen De Romeo’s Frikandellen XXL over de toonbanken gegaan in de Belgische frituren, goed voor een bedrag van 16.250 euro dat aan Make-A-Wish ® kan worden overgemaakt.

OOSTENDE: Camille straalde als een diamant op het podium van Q-beachhouse.

Ingediend door Stefaan op zo, 03/07/2022 - 08:36

Zaterdag 2 juli  werd het Q-Beachhouse op het strand van Oostende officeel geopend door onze super getalenteerde West-Vlaamse Camille Dhont. Na de officiële opening en interview in de studio van Q-Music moest Camille een weg banen tussen de mensenzee om tot op het podium te geraken.

Frans Bauer sluit theatertournee af in Brugge

Ingediend door Stefaan op za, 02/07/2022 - 09:58

Ongelofelijk maar waar, het is al 25 (!!!) jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Dit seizoen maakte hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland én Vlaanderen. Het optreden zit hem in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Onder begeleiding van zijn vaste orkest - de Holland Show Band - was het weer een oergezellig avondje Frans Bauer.