Aankomende tournee Belpop 80's met presentator Gust De Coster en optredens van bekende Belpop-artiesten !

Ingediend door Stefaan op wo, 19/01/2022 - 23:04

Twee jaar terug sloegen Gust De Coster, voormalig presentator van onder meer 'Vrijaf' en bedenker van de term 'Belpop', en Peter Slabbynck, zanger en frontman van Red Zebra, de handen in elkaar. Het resultaat is de Belpop 80's tour die straks, met een jaar vertraging door corona, een 10-tal cc's aan doet. Behalve Peter Slabbynck maken ook Marcel Vanthilt, Els Helewaut en Jo Lemaire deel uit van deze tour.

KORTRIJK: Studio Brussel komt terug naar Kortrijk tijdens Week van de Belgische Muziek!

Ingediend door Stefaan op ma, 17/01/2022 - 17:52

Van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari zet Studio Brussel voor het tweede jaar op rij zijn programmatie in het teken van muziek van eigen bodem tijdens de Week van de Belgische Muziek. Dit jaar doen ze dat vanuit de West-Vlaamse muziekstad Kortrijk. Op het programma staan naast de reguliere programma’s ook de finale van De Nieuwe Lichting en reportages vanop muzikale plaatsen in de stad.

TIELT: 'Doe de groeten aan de ganzen' terug voor het grote publiek!

Ingediend door Stefaan op zo, 16/01/2022 - 20:52

Na een livestream naar meer dan 4000 leerlingen en een passage op Podium 19, mag 'Doe de groeten aan de ganzen' terug schitteren daar waar het thuishoort: voor een publiek in de grote zaal. Zondag stonden ze op het podium van cc Gildhof in Tielt, met ook showbizz-medewerker Jan Huysentruyt in het publiek.

ZWEVEGEM: Thomas Julian is 'Figuur van het jaar'

Ingediend door Stefaan op za, 15/01/2022 - 15:23

Het was al de 39ste keer dat het Willemsfonds de ‘Figuur van het jaar’ koos. De bedoeling is om een persoon, vereniging of bedrijf, die zich het afgelopen jaar in de kijker werkte, te huldigen als ‘Figuur van het jaar’. De keuze viel op zanger en accordeonist Thomas Julian (27), het alter ego van Tom Weedaeghe. Hij volgt hiermee de mensen uit de zorgsector op.

TIELT: Lazarus bracht mooie voorstelling in CC Het Gildhof!

Ingediend door Stefaan op za, 15/01/2022 - 11:40

LAZARUS en Robbin Rooze slaan de handen in mekaar voor een combinatie van theater en film met deze ‘heldendaad’ als uitgangspunt: kunst roven voor het goede doel. In een spannende vertelling die speelt op de scheidslijn tussen waarheid en fictie, tussen woord en beeld, worden vragen gesteld over de reële waarde van kunst en de grenzen van goeie bedoelingen.

Mo'Reen in duet met Sam De Wit voor nieuwe single 'Voor Altijd'

Ingediend door Stefaan op za, 15/01/2022 - 01:40

De nieuwe single ' Voor altijd' van Mo'Reen was in primeur te zien tijdens De Loftrompetten op MENT tv. Twee mensen die beseffen hoe kort en tegelijk hoe mooi het leven is. Een warme ballade, over liefde én er zijn voor elkaar. Twee stemmen die als het ware 'geboren' zijn voor elkaar! De muziek, is een vleugje 70's overgoten met veel warmte en een frisse anno 2022 sound.