DEERLIJK: Wint Niels Destadsbader voor de vierde keer op rij Radio 2 Zomerhit?

De stemming voor Radio 2 Zomerhit 2020 is gestart. Zonet maakte Radio 2-presentator David Van Ooteghem bekend welke tien artiesten kans maken op de felgebeerde Radio 2 Zomerhit. Onder andere Niels Destadsbader, de grote winnaar van Radio 2 Zomerhit 2017, 2018 én 2019, is opnieuw genomineerd. Kan hij zijn vierde overwinning op rij in de wacht slepen, of stoot iemand hem van de troon?

BLANKENBERGE: Jachthaven wordt uitvalsbasis voor 'Gert Late Night'

In juni raakte bekend dat Brugge een voorstel van productiehuis SBS had geweigerd om Gert Verhulst, zijn jacht Evanna en de productieploeg te ontvangen. Burgemeester Dirk De fauw vond de prijs van 110.000 euro onverantwoord in coronatijden. Nu meert het Vier-programma aan in Blankenberge, dat waarschijnlijk maar een deel van het eerder genoemde bedrag moet ophoesten.

OOSTENDE: Opnames Mijn Keuken Mijn Restaurant hervat: pop-ups openen binnenkort de deuren

Vier hobbykokduo’s staan aan de start van het avontuur van hun leven. Op zondag 9 augustus openen ze de deuren van hun eigen restaurant. De opnames van Mijn Keuken Mijn Restaurant zijn intussen hervat, nadat ze door de coronamaatregelen in april werden stilgelegd. Binnenkort ontvangen de restaurants hun allereerste klanten, geheel volgens de huidige coronamaatregelen.

IZEGEM: "TRISHA" - "De Hoogste Tijd"

De laatste tijd is er over heel de wereld zoveel te horen en te zien over zinloos geweld, onrecht en kwaad en dit heeft me aan het denken gezet zegt Trisha. "We zullen er allemaal snel iets aan moeten doen ongeacht ras of cultuur! Het is onze plicht om onze kinderen een mooie wereld te schenken en daarom vind ik ook dat het "DE HOOGSTE TIJD" is om dit te doen stoppen."