Stan Van Samang met ‘Feel The Power’ op #1 in Ultratop!

Stan Van Samang claimt de #1 positie van de Ultratop hitlijsten met ‘Feel The Power’. Met zijn gloednieuwe album schoot hij meteen naar de hoogste regionen van de charts. Dit zowel in Vlaanderen als Nationaal, een bewonderenswaardige prestatie!

Stan deelde ook het goede nieuws met zijn fans: “Mijn nieuwe album Feel The Power loslaten op de wereld voelde magisch, maar meteen met dat album op #1 binnenkomen in de Ultratopcharts is ronduit waanzinning!”  

ARDOOIE: 'De Molmens' zijn nu al een groot succes!

Wandelen is in, maar wie eens wat meer wil, dan van punt a naar b gaan,  kan misschien eens De Molmens in Ardooie gaan proberen. In deze 2-uur durende visuele audiowandeling dalen audiomakers Lotte Nijsten, Gillis Van Der Wee en Lucas Derycke af tot ver onder de Ardooise akkers. Ze nemen je mee langs een diepgeworteld wantrouwen in de buitenwereld en het effect dat dit heeft op de eigen realiteit.

Sasha, Lindsay & Lisa del Bo zetten met ‘Dat is liefde’ hun muzikale triootje verder!

Het begon twee jaar geleden met ‘Jolene’, een nummer dat terug te vinden was op het ‘Duetten’-album van Lindsay en dat vorig jaar uitkwam als een gemeenschappelijke single van Lindsay, Lisa del Bo en Sasha Rosen. In een mum van tijd bereikte het trio de top 10 in de Vlaamse top 50 van Ultratop en de nummer 1 bij Ment. “Ook voor ons was het een aangename verrasing dat het liedje zo in de smaak viel. We waren alle drie meteen gewonnen voor een vervolg, alleen duurde het door de coronamaatregelen iets langer voor we ‘Dat is liefde’ konden opnemen. Een feelgood-song, gebracht door drie vriendinnen die inmiddels al een mooi pad hebben afgelegd, waardoor we met iets meer levenservaring kunnen meepraten over liefde en relaties. Cliff Vrancken zorgde voor een blije, opgewekte tekst met body, die veel meer is geworden dan puberale verliefdheid en rondfladderende vlindertjes”, zegt het trio geamuseerd. ‘Dat is liefde’ van Sasha, Lindsay en Lisa del Bo verschijnt aanstaande vrijdag 19 februari op het label van House of Entertainment en is voorzien van een opvallende videoclip met hartverwarmende foto’s.

“Eindelijk heeft ‘It’s So Easy’ van Linda Ronstadt een toffe Nederlandstalige interpretatie. De song draait al 30 jaar mee in mijn repertoire, dus ik ken het vrij goed en ik ben, net als de rest van de ladies, blij met hoe het werd omgezet naar ‘Dat is liefde’. We hebben alle drie al wat maturiteit opgebouwd, waardoor het klopt als we zingen: ‘Zo eenvoudig kan liefde zijn’. Als je jong bent, lijkt het allemaal ingewikkeld, maar gaandeweg leer je wat echte liefde is, een gevoel dat je als mens echt verrijkt”, zegt Lisa del Bo.

“Na ‘Jolene’ is ‘Dat is liefde’ opnieuw een song die perfect past bij ons drieën. Als we naar elkaar kijken, dan onstaat er al een spontane vriendinnenlach (lacht). Mensen die ons bezig zien, merken dat we ons amuseren. Jammer dat we inderdaad voorlopig nog niet samen kunnen gaan optreden, maar zodra de kans zich voordoet, is dat iets waar we echt naar uitkijken. Samen liedjes brengen voor het publiek, dat we allemaal heel graag zien en nog steeds ontzettend hard moeten missen. Het toffe is dat onze repertoires perfect op elkaar aansluiten en dat we samen voor de nodige muzikale verrassingen gaan zorgen tijdens de optredens”, zegt Lindsay. “We zijn alle drie een beetje hetzelfde, maar toch ook genoeg verschillend. Een namiddag of avond, dat maakt niet uit, zolang wij maar kunnen zingen en mensen gelukkig maken”, zegt Lisa aanvullend.