Miisz Gracie wil met single '17 miljoen Euro' de Vlaamse harten veroveren!

Ingediend door Stefaan op za, 09/10/2021 - 15:16

Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte ze al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021.

Youtube video

Jérémie Vrielynck gaat voor 5 op een rij met nieuwe single 'Tot er niets meer overblijft'

Ingediend door Stefaan op vr, 08/10/2021 - 20:55

Hoewel hij nog maar 21 jaar is, mogen we Jérémie Vrielynck al stilaan als een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld bestempelen. Sinds mei 2020 staat hij met zijn muziek zowat onafgebroken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 (ondertussen omgevormd naar een top 30).

BRUGGE: Twee 'The Voice-toppers' en Leah Bien bij officiële heropening restaurant Uilenspiegel!

Ingediend door Stefaan op vr, 08/10/2021 - 20:25

Taverne Brasserie Uilenspiegel in de Langestraat 2 in Brugge, heeft na een drukke zomer en een eerste uiterst succesvolle editie van de Uilenfeesten,  die 25 augustus jongstleden plaatsvonden met maar liefst 2 songfestival winnaars, Johnny Logan en Sandra Kim, en andere artiesten met internationale allure zoals Leah Bien (Filipijnen) en Fernando (Spanje), zin in meer.

KORTRIJK: Wouter Deprez maakt zich klaar voor première en brengt nieuw boek Speech uit

Ingediend door Stefaan op do, 07/10/2021 - 22:22

Op 12 oktober gaat Wouter Deprez in première met zijn nieuwe voorstelling ‘Speech’: een show die startte als een ode aan taal en al snel natuurlijk weer een heel andere richting uitging. Op dezelfde dag verschijnt ook Wouters nieuwe, gelijknamige boek. Daarin brengt Wouter een eerbetoon aan de taal waarin hij opgroeide.