André Hazes al 100 weken in in de Ultratop album charts met ‘Leef’

André Hazes, die vorige week een prachtig muzikaal parcours afsloot in ‘Liefde Voor Muziek’, werd in Vlaanderen waanzinnig populair dankzij ‘Leef’, dé feesthit van de voorbije 10 jaar. Het gelijknamige album haalt deze week een mooie 13e plaats in de verkoopslijsten. Daarmee staat ‘Leef’ 100 weken in de Ultratop albumcharts.   
 

DEERLIJK: Jérémie Vrielynck viert 20ste verjaardag met nieuwe single 'Alleen bij jou' en prille liefde Julie

Op 23 mei, viert Jérémie Vrielynck zijn 20ste verjaardag en dat doet de getalenteerde jongeman uit Deerlijk  door de huidige omstandigheden niet met een groot feest omringd door familie en vrienden, maar wel met de release van zijn gloednieuwe single  'Alleen bij jou' én met prille liefde Julie aan zijn zijde.

Familie start opnames terug op vanaf 2 juni

De cast en crew hebben er lang naar uitgekeken en begin juni is het zover: dan starten de opnames van Familie opnieuw op in de studio’s in Lint. Sinds het begin van de lockdown midden maart viel het leven op de set stil, waardoor Familie vroeger dan voorzien in zomerpauze ging. Nu is er dus goed nieuws voor de cast, crew en fans, want vanaf dinsdag 2 juni zullen er nieuwe afleveringen worden opgenomen.

DIKSMUIDE: Deze zomer viert Karl Vannieuwkerke het leven met nieuwe talkshow Vive la vie!

De Ronde van Frankrijk is uitgesteld tot in september, maar Karl Vannieuwkerke haalt in juli toch al zijn tafel van stal voor Eén. Niet om over de koers te praten, wel om het leven te vieren. In de nieuwe talkshow Vive la vie! nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt.

OOSTENDE: Qmusic zoekt samen met stad naar alternatief voor het Q-Beach House

De zomer van 2020 wordt voor iedereen en op alle vlakken een unieke zomer, ook voor Qmusic. De radiozender zal geen Q-Beach House ‘as we know it’ organiseren in Oostende deze zomer. Deze beslissing ligt in lijn met de recente officiële communicatie van de kustburgemeesters om geen evenementen te laten plaatsvinden aan de kust deze zomer.