TIELT: Welke 7 talenten stoten door naar de halve finale van The Voice van Vlaanderen?

Na een spetterende eerste Liveshow van 'The Voice van Vlaanderen’ krijgen de zangtalenten morgen, vrijdag 14 mei om 20.40, weer de kans om te laten zien hoe goed ze een podium kunnen inpakken. Vorige week zagen 923.000 kijkers (live+uitgesteld) hoe de coaches afscheid namen van Jill, Yvette, Sinay, Thomas en Annelies.

Jake Philips - Kijk in Mijn Ogen

Een jaar om snel te vergeten én toch ook weer niet. De Vlaamse zalen stonden een jaar lang leeg, er was op de Vlaamse podia niets te beleven behalve op het podium van Het Artiestencafé. De bedenker van dit livestreamconcept kijkt uit naar de eerste echte ‘Live on stage’ in 2021. Jake Philips, kan niet wachten om terug te feesten en pakt uit met een langverwachte nieuwe single.

OOSTENDE: Q-luisteraars maken de hele zomer kans op een uniek verblijf in de Q-Sunset Loft in Oostende

Een prachtige loft boven het Kursaal Oostende met zicht op de zee, het strand en de dijk van de koningin der badsteden. Het is misschien wel een droom voor velen. Al brengt Qmusic die droom deze zomer voor heel wat luisteraars in vervulling met de Q-Sunset Loft. Vanaf vrijdag 21 mei krijgt telkens een luisteraar de sleutel van deze unieke loft met het állerbeste uitzicht in Oostende om er een week te verblijven met alles erop en eraan.

ROESELARE: 'Mama' Leah Bien in de bloemetjes gezet tijdens laatste livestream-concert

Moederdag is voor elke mama iets speciaals. Vrijdagavond werd de ingeweken Filipijnse tijdens de laatste livestream ruimschoots in de bloemetjes gezet door man Jurne en de zonen Xander en Andrew. Zij brachten tijdens de show, die door enkele duizenden fans werd gevolgd via sociale media, liedjes voor hun mama.

Youtube video

Hooverphonic brengt langverwacht album 'Hidden Stories' uit

In maart 2020 was ‘A Simple Glitch of the Heart’ klaar. Iets heel commercieels als het Eurovisiesongfestival had toch een bijzondere, indie Hooverphonicplaat opgeleverd. Minder poppy, back to basics. Alex Callier was erin geslaagd om op amper drie maanden een volledige nieuwe plaat op te nemen en te mixen. Het resultaat was triomfantelijk. En toen viel de wereld stil. Geen Songfestival, geen plaat. Een jaar later is er ‘Hidden Stories’, maar wie een simple rehash van vorig jaar verwacht, is eraan voor de moeite. Callier zou Callier niet zijn als hij gewoon op zijn lauweren had gerust.

BLANKENBERGE: Politie rukt uit voor rellen op het strand van Blankenberge in ‘Helden van Hier: De Kust’

Afgelopen zomer brak er een massale vechtpartij uit op het strand van Blankenberge. Een vijftigtal jongeren keerden zich tegen de politie en omsingelden de politieagenten ter plaatse. Nu zondag, 9 mei om 19.55 bij VTM, is in ‘Helden van Hier: De Kust’ te zien hoe de politie van Oostende uitrukt om bijstand te verlenen. “Als onze collega’s uit Blankenberge bijstand vragen, dan begint je hart te kloppen.