Burgelijke stand Roeselare

ROESELARE: Briljanten huwelijk voor Yves en Monique

Ingediend door Stefaan op zo, 03/10/2021 - 01:00

Yves Ameye en Monique Leclef (beiden 90) vierden hun 65e huwelijksverjaardag. Het briljanten paar, dat langs de Henri Horriestraat woont, werd ter gelegenheid van hun jubileum in KOERS. Museum van de Wielersport ontvangen door schepen Marc Vanwalleghem (CD&V). Yves is als notaris op rust allesbehalve een onbekende in de Rodenbachstad.

ROESELARE : Magdalena Saelens vierde haar honderste verjaardag 

Ingediend door Jos op do, 02/09/2021 - 18:02

Magdalena Saelens, maar iedereen zegt Mady (in de volksmond ) vierde in het Rustverzorgingstehuis ‘ St Henricus ‘ de honderdste verjaardag. De kranige vrouw komt éénmaal per week  naar het Dagcentrum maar woont eigenlijk nog thuis langs de Spanjestraat. Haar man André Quartier stierf enkele jaren terug en ze had twee kinderen waarvan haar dochter Christine heel vroeg ontvallen is.

RUMBEKE : André en Esther zijn 70 jaar geleden gehuwd

Ingediend door Jos op wo, 18/08/2021 - 16:32

ROESELARE / HOUTHULST / KLERKEN - In het woonzorgcentrum Sint-Henricus in Rumbeke werd woensdagmiddag de zeventigste huwelijksverjaardag gevierd van André Hillewaere en Esther Vanlerberghe. André en Esther hebben elkaar leren kennen in het café van Esther haar ouders, de Drie Koningen in Klerken. Zij hielp daar en André kwam er kaarten. Op 18 augustus 1951 traden ze in Klerken in het huwelijksbootje.