Het meest gelezen artikel van 2023: De eigen studio van KimberlyX in Wakken!

Ingediend door Stefaan op ma, 01/01/2024 - 08:00

Kimberly x verhuisde in september naar Wakken. Deze Internationale pornoster, zoals ze zichzelf noemt op haar website, opende meteen ook haar eigen studio en onze redactie mocht exclusief een kijkje nemen tijdens een shoot. Meteen was dit ook het meest gelezen en vooral 'gezien' artikel van het voorbije jaar 2023. Een nieuwe reden om haar nog eens te ontmoeten voor een gezellige babbel en dito shoot.
"2023 was voor mij echt een heel druk maar leuk jaar. Er was in eerste instantie de opening van mijn eigen zaak als hoogtepunt natuurlijk maar verder ben ik ook voor shoots naar het buitenland geweest (New York, Tenerife, etc...) maar ook in eigen land figureerde ik veel in films. Het was een druk jaar die echt voorbij gevlogen heeft, maar ben trots op mezelf wat ik allemaal realiseerde in zo'n korte periode."

PROMOTIE

En wat in 2024? "De agenda is nu nog niet volledig vol voor de komende maanden, maar daar kan snel verandering inkomen. Shoots zijn immers altijd last minute, soms zelfs enkele dagen vooraf. Het is wel de bedoeling dat ik mij nu meer ga richten op mijn zaak en de promotie ervan. Dit jaar heb ik het nog redelijk stil gehouden in dat opzicht maar vanaf 2024 wil ik de studio meer gaan verhuren aan koppels. Zelf ga ik hier ook mijn volledige privé-ontvangsten doen vanaf een halfuurtje. Er is ook een overnachting mogelijk, een dinner-date kan zeker ook. Ondertussen zal ik ook alles of toch veel aannemen wat op mijn pad komt qua buitenland."

ARTIKEL

Had je verwacht dat jou artikel over de nieuwe zaak bij mandelnieuws.be het meest gelezen artikel zou worden van 2023? "Nee, totaal niet. Toen ik door jullie terug gecontacteerd werd daarover schrok ik toch eventjes. Daaruit blijkt dat veel mensen er wel behoefte aan hebben maar het stil houden voor anderen. Dat wil ik nu ook bereiken wanneer ik de studio verhuur aan koppels, dat het ook niemand anders weet buiten henzelf en ik. Ze gaan hier ook geen andere mensen tegen komen. Het moet niet aan de 'grote klok' gehangen worden dat ze mij hier bezoeken, of toch mijn studio."

BEREIK

Hoe kunnen de mensen jou bereiken? "Eigenlijk via diverse kanalen, van Twitter tot Instagram, Onlyfans of F2F. Daarnaast heb ik ook mijn eigen website gemaakt sinds de start van mijn studio hier. Op www.kimberlyx.com kom je eigenlijk alles te weten wat kan en niet."

Wat zijn de eerste reacties van je klanten/bezoekers? "Iedereen spreekt direct over een mooie ruimte. Het is toch helemaal iets anders dan op een hotelkamer te gaan of puur bij iemand thuis. Daar is ook niks verkeerds aan maar toch is het een ander gegeven met een eigen ingerichte studio. Iedereen geeft een ander gevoel als ze hier binnenkomen. Ik ben daarmee ook één van de weinige dames met dergelijke studio."

VROUWEN WILLEN WEL EENS OP DE FOTO

De oorspronkelijke reden voor de reportage was jou optreden bij Luc Alloo in AllooSexpliciet. Is dit nu nog een gespreksthema na al die maanden? "Ik moet zeggen dat de mensen mij wel herkennen. Vooral vrouwen durven wel eens mij te benaderen voor een foto. Mannen sturen dan weer meer achteraf een berichtje."

KALENDER
En dan tot slot, onlangs heb je met je bestie 'Elise van Vlaanderen' een eigen kalender gemaakt in Tenerife. Hoe loopt de verkoop? "De papieren versie is bijna uitverkocht, de exclusieve foto's zullen  de mensen wel nog kunnen aankopen. Het resultaat is echt overweldigend, zelfs ik ben geschrokken van het eindresultaat. We hebben echt met thema-maanden gewerkt van Valentijn tot Halloween, Dag van de Arbeid, Dag van de Huishoud tot de feestperiode natuurlijk. Hiervoor wil ik nog eens de man van Elise bedanken voor het knap werk."
En dan was het tijd om voor onze lens te verschijnen in haar studio.
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts