WAKKEN: Kimberlyx en Elise van Vlaanderen: "'Onze vriendschap is heel onverwachts gestart"

Ingediend door Stefaan op zo, 26/05/2024 - 07:30

Enkele jaren geleden maakte Kimberly haar comeback in de sexindustrie en kwam ze terecht voor de camera van Elise.  De vonk sloeg meteen over bij deze eerste ontmoeting, zeker omdat Kimberly de constant vrolijke, goedlachse dame is die vol passie haar werk doet. "Na de opname zijn we samen aan de praat geraakt, al was  het toen vooral nog zakelijk", aldus Kimberly en Elise.  "Het vertrouwen in vreemde mensen stond bij beiden door teleurstellingen op een laag pitje en durfden die dan ook niet te dichtbij laten komen."

De maanden na die eerste opname werkte ieder hard aan hun eigen carrière en af en toe kwamen ze elkaar wel tegen op de set waar hele toffe resultaten uit voortvloeiden. "2 Jaar geleden beroofde mijn papa zich van het leven en tijdens de begrafenis stond daar ineens een hele mooie krans van Kimberly en haar gezin", gaat Elise verder. "En daar heeft ze mij emotioneel mee weten te pakken. De pijl van cupido is toen recht in mijn  hart geschoten en sinds dat moment is eigenlijk alles in versnelling gegaan. Sindsdien raakten we dieper in gesprek, in ieders volle vertrouwen. En nu staan we hier met een mooie aankondiging."

F2F.com
Hun vriendschappelijke band gaat Kimberly en Elise nu delen met hun fans. Naast hun persoonlijke F2F.com individuele kanalen is er nu dan ook een kanaal met uniek materiaal dat ze samen maken en waar je hun opwindende avonturen kunt volgen.
"Het is grappig hoe hard onze levens gelijk lopen. We zijn beiden mama, hebben een gezin, en een partner die veel ouder is dan onszelf. En allebei zitten we in de sex industrie", klinkt het in koor. "We voelden gewoon dat we op 1 lijn zaten, elkaar begrepen en het elkaar heel hard gunden om te groeien in deze wereld, ieder op haar eigen manier.  Om een lang verhaal kort te maken zijn we echt de typische "every blondy needs a browny", een hele goede match. Naast onze partners kennen we elkaar intussen door en door. We voelen elkaars emoties aan via een onnozel berichtje en maken elkaar sterk. En dat is echte vriendschap."

Grappig is dat Kimberly en Elise, hoewel ze beiden hetero zijn, toch een ook een sexuele klik hebben. Het is met name een hele sterke natuurlijke energie die er is en ook klopt.  Kimberly is heerlijk onderdanig in de sex en Elise is echt de dominante. En dat matcht. "Zo zijn we gedurende de maanden die passeerden heel hard naar elkaar toe gegroeid en hebben ook beseft dat dit een uníeke match is. Na wat overleg hebben we dan ook besloten om deze kracht en energie te gebruiken, en te delen met onze gezamenlijke fans. Want niets leuker dan samen te spelen en positieve energie door te geven."

Naast hun persoonlijke F2F.com individuele kanalen is er nu dan ook een kanaal met uniek materiaal dat ze samen maken en waar je hun opwindende avonturen kunt volgen. 'Dit materiaal vind je niet terug op onze individuele kanalen, maar alleen hier', zegt Elise, die benadrukt dat hier goed naar voren komt hoe hun rolverdeling is, hoeveel plezier ze samen hebben, maar ook hoe heftig het eraan toegaat bij hun spelletjes. "Zo is ons gezamenlijk kanaal ontstaan. Het is een klein beetje de toekomstvisie."

DE MAX
'Echt de max wat we al samen hebben beleefd. Zoveel gelachen, fantasieën uitgewerkt van fans, maar ook samen leuke spontane adultscenes opgenomen. Er is elke dag weer zoveel nieuws te ontdekken', voegt Kimberly toe. 'Wat kan je daar vinden op ons f2f kanaal? We bieden verschillende opties aan. Spannende privé dates om je fantasie uit te werken. We maken ook scènes met fans die het spannend vinden om eens voor de camera te komen.' 

Het gezamenlijk F2F kanaal is niet de eerste prioriteit. Ze hebben beiden allebei een druk leven. "We proberen twee keer  in de maand samen te komen om hieraan te werken en  filmpjes maken waar de spontaniteit van afknalt. Het mag vooral niet op werk gaan lijken, haha!' Laat ons zeggen dat we zo zeker zijn van hun vriendschap, dat ze elkaars zekerheid zijn geworden voor de toekomst. Kimberly is volop lessen aan het volgen op het gebied van belichting, de editing, en nog veel meer vakgerichte skills. Het is een leuke bijweg nu die later nog verder kan uitgroeien tot iets nog mooiers."
Voorlopig ligt de prioriteit bij hun gezinsleven en de individuele carrières. 'Maar we groeien samen naast- en met elkaar. Dat geeft rust. Denk dat we beiden voldoende drama hebben gehad de afgelopen jaren en dat is iets wat we niet in ons werk zoeken. We willen fun op en naast de set en net datgene bieden aan de kijkers  wat we voelen', zegt Elise. 'Ga zeker maar eens kijkje nemen op ons Instagram account en vandaar vind je vanzelf de weg naar wat we allemaal doen.' 

'Vriendschap in de porno is mogelijk, ons verhaal is er het levende bewijs van', beamen ze samen.

https://f2f.com/elisevv_kimberly.x/

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts