zomerspecial

Laura Kyndt (Kortrijk): "Mijn droomvakantie is een ideale combinatie van activiteiten, gastronomie, cultuur en ontspanning"

De bijna 25-jarige Laura Kyndt is afkomstig uit Kortrijk. Ze is afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs én master in de pedagogische wetenschappen. "Enkele maanden geleden ben ik gestart als leerkracht in het secundair onderwijs, maar sinds april werk ik als stagecoördinator aan een universiteit. Ik ben heel sociaal ingesteld en hou van contacten met verschillende mensen.

Ann-Sophie Dewyse (Westrozebeke): "Mijn mooiste vakantie tot nu was naar Thailand"

Ann- Sophie Dewyse is een gekend gezicht in het modellenwereldje. Geregeld duikt de Westrozebeekse op in de reclames van Optiekpunt en lingerie Olijf, daarnaast is ze ook werkzaam bij Rituals in de Ooststraat in Roeselare. Onlangs stond ze voor onze zomerspecial voor de lens van fotograaf Kurt Maddens, en dit in het Kasteelpark in Zonnebeke.

Hoe ziet jou zomer er dit jaar uit?

Axelle Fleurbay (finaliste Miss Benelux Beauty - Lier): "De mooiste vakantie die ik reeds heb ervaren was Rome"

Axelle Fleurbay is een 21-jarige studente interieurarchitectuur en wonende te Lier. Ze nam reeds deel aan Young Miss Fashion en haalde daar net  de halve finale niet, maar een jaar later, in 2015, haalde ik de finale wel van Miss Fashion. "Achteraf bekeken was ik toen nog te jong om deel te nemen en wist ik niet wat een miss-verkiezing eigenlijk inhield.

Evelyn Vandeputte (Roeselare): "Nog méér dan ooit sta ik stil dat het allerbelangrijkste in ons leven , gezondheid is!"

Ik ben Evelyn Vandeputte , geboren op 28 Februari 1989 te Roeselare. Ik ben zaakvoerster van Glamish, mijn eigen Babor Excellence huidinstituut bekroond met 5 sterren. Als derma-experte ben ik voortdurend bezig samen met Babor, om de méést revolutionairste behandelingen te geven voor uw mooiste huid. Daarnaast ben ik model, waar ik in 2018 met Top Model Belgium in het Lido stond op de eindfinale in Parijs.

Marieke Vannieuwenhuyze (Roeselare): "Genieten van een cocktail op een strandbar na mijn werk"

Woensdag aanstaande (1 juli) wordt Marieke Vannieuwenhuyse 28 jaar. De Roeselaarse  is actief als Sales Advisor binnen het LuxeLederwarenhuis Delvaux in Knokke. Voor haar zomershoot trokken we naar Maister langs de Ovenhoek in Roeselare. Een vaste stek voor Marieke wanneer het om fotoshoots gaat in de regio.