zomerspecial

Faye Bulcke (Zonnebeke): "Ik kijk heel hard uit naar de vakantie in Spanje"

Hallo! Mijn naam is Faye Bulcke, ik ben 23 jaar en ben geboren op 22 september 1997. Ik ben enig kind en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik ben afgestudeerd als vroedvrouw en leerkracht secundair onderwijs, maar momenteel werk ik in de buitenschoolse kinderopvang te Beselare. Daarnaast ben ik danseres. Ik dans al sinds mijn 4 jaar, en blijf er mee bezig!

Cynthia Vandaele (Zarren): "Er zijn geen directe reisplannen dit jaar"

De 25-jarige Cynthia Vandaele komt uit Zarren. Beroepshalve is ze huishoudhulp. Daarnaast helpt ze mensen om een gezondere levensstijl te behalen. Ondertussen is ze al bijna zes jaar getrouwd en het gezin is ondertussen uitgebreid met twee kinderen: een dochter van vijf en een zoon van drie.  Haar grootste passie is fitnessen, dat ze tot vier maal per week probeert uit te oefenen. 

Elke Van den Eynden (Bornem): "Mijn hart heb ik verloren aan de vele Disney-parken"

Elke Van den Eynden (28) uit Bornem mag ons land vertegenwoordigen op de verkiezing van Mrs Face of Beauty. Wanneer die verkiezing in Nieuw-Zeeland kan plaatsvinden, hangt af van de coronamaatregelen die de komende maanden van kracht zijn. Als opwarmer maakte ze de verplaatsing naar Roeselare voor een shoot bij fotograaf Stefaan Bogaerts.