Lady Curvy Belgium

Afbeelding
Lady Curvy Belgium
Sponsor bescrhrijving

**Lady Curvy Belgium: Een Nieuw Hoofdstuk in Missverkiezingen**

*Door: Saskia Kokken*

*Datum: 6 mei 2024*

In de wereld van missverkiezingen komt er een nieuwe wind waaien, en die wind draagt de naam "Lady Curvy Belgium". Dit is geen gewone missverkiezing, maar een viering van vrouwelijkheid in al haar diversiteit en pracht. 

De verkiezing, die van start gaat op 8 december 2024 op een locatie die binnenkort wordt bekendgemaakt, culmineert in de grande finale op 1 maart 2025 in het Aldhem Hotel te Grobbendonk. Maar wat maakt deze verkiezing zo uniek?

In een samenleving waar schoonheid vaak wordt gedefinieerd door rigide maatvoorschriften, heeft Lady Curvy bewust gekozen voor haar naam om een krachtig statement te maken. Het gaat hier niet om "plus" of "min", maar om het vieren van elke vrouw, ongeacht haar kledingmaat. Geen maximum leeftijd, geen maximum maat - bij Lady Curvy is elke vrouw welkom om haar schoonheid te vieren.

Het bloemrijke thema van Lady Curvy symboliseert de diversiteit en pracht van vrouwelijkheid. Net zoals bloemen komen vrouwen in alle vormen, maten en kleuren. Het is een viering van de unieke groei en bloei van elke vrouw, waarbij individualiteit wordt gekoesterd en zelfliefde wordt aangemoedigd.

Achter dit prachtige initiatief staat Saskia Kokken, een ervaren naam in de wereld van missverkiezingen. Met talloze titels op haar naam en ervaring als assistent bij zowel nationale als internationale verkiezingen, brengt Saskia haar eigen droom tot leven door Lady Curvy Belgium te lanceren. 

Met de steun van haar team en de ervaring van Ronny Wolfs, een expert met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van missverkiezingen, belooft Lady Curvy Belgium niet alleen een traditionele missverkiezing te zijn, maar ook een reis van zelfliefde en empowerment voor alle deelneemsters.

Mediapartners en geïnteresseerden kunnen rekenen op een onvergetelijke ervaring tijdens de finale, met de mogelijkheid om twee toegangskaarten te bemachtigen voor dit bijzondere evenement.

Voor meer informatie over Lady Curvy Belgium, deelname en partnerschap, kunt u contact opnemen met Saskia Kokken via de verstrekte contactgegevens. Een nieuwe era van missverkiezingen staat voor de deur, en het is er een van inclusiviteit, empowerment en pure vrouwelijke schoonheid.

Met vriendelijke groeten,

Saskia Kokken  
Oprichtster Lady Curvy Belgium  
+32469213319  
ladycurvybelgium@gmail.com  
Molenstraat 29, 2970 Schilde

adres
-
Telefoonnummer
sponsor type