zomerspecial

Melanie Crombez (Torhout): "Ik koos  thema's waar ik me enorm goed in voel momenteel, ook naar accessoires of voorwerpen die me interesseren"

Ingediend door Stefaan op zo, 07/08/2022 - 01:00

Melanie Crombez, afkomstig uit Torhout, is de derde dame die we op je los laten voor de Zomerspecial van mandelnieuws.be "Ik woon wel in Torhout maar heb mijn hart al lang verloren aan de kust. Mijn leven kende enkele stormen die me gemaakt hebben tot de persoon die ik nu ben.

Yana Parmentier-Leman (Ardooie) droomt ervan ooit naar Japan te reizen!

Ingediend door Stefaan op zo, 17/07/2022 - 09:49

Yana Parmentier-Leman (32) is woonachtig in de regio Ardooie en werkt als verpleegster bij AZ Delta in Roeselare. Haar gezicht ken je ongetwijfeld als ex-organisatrice van Miss Benelux Beauty. In haar beperkte vrije tijd durft ze zich wel eens te wagen aan een mini-citytrip, in onze regio pikt ze graag een terrasje mee in Roeselare, de stad vanwaar ze oorspronkelijk afkomstig is. 

Imke Roose (Ex on the Beach - Torhout) opent onze zomerspecial!

Ingediend door Stefaan op zo, 03/07/2022 - 08:33

Onze zomerspecial openen we dit seizoen met Imke Roose uit Torhout. Deze prille twintiger was één van de smaakmakers vorig jaar in het programma 'Ex on the beach: Double Dutch'. Ondertussen is haar leven extreem veel verandert. "Vooral naar bekendheid toe. Mensen herkennen mij niet alleen meer in het uitgaansleven, maar eigenlijk overal. Tot in het fitnesscentrum of het restaurant toe.