zomerspecial

Stefanie Lefever (Outrijve) leerde deze zomer veel mooie plekjes in onze Provincie kennen!

Ingediend door Stefaan op za, 28/08/2021 - 01:00

Stefanie Lefever (37) uit Outrijve is mama van twee kindjes: Alina (13) en Cedric (11). Ze werkt in de Zorg in Kortrijk. Daarnaast geeft ze als hobby's lezen, tuinieren, dieren verzorgen en sinds kort ook modelshoots. Ook doet ze mee aan een modelwedstrijd. 

Casey Malysse (Avelgem): "Op vlak van reizen wil ik zeker nog enkele landen bezoeken"

Ingediend door Stefaan op zo, 22/08/2021 - 07:48

Ik ben Casey Malysse, 20 jaar en woon in Avelgem samen met mijn mama. Eind juni verhuisde ik samen met mijn mama naar Aalbeke, wat dichter bij mijn zus en mijn stiefpapa. Ik ben nog studente, ik studeer marketing retail aan de vives hogeschool. Daarnaast ben ik finaliste bij missverkiezing Miss European Global, een fantastische miss verkiezing waarbij ik al voor de tweede keer deelneem.

Jennifer Felix (Kemmel): "Mijn zomerplannen zijn lichtjes gewijzigd"

Ingediend door Stefaan op za, 14/08/2021 - 08:30

Dit is Jennifer Louise Felix, 19 jaar oud en een sportief persoon en sociaal. Begin dit jaar eindigde de jongedame uit Kemmel nog in de top vijftien van Miss België.
"Bij mijn stages als student verpleegkundige heb ik in de Corona afdeling gewerkt. Dit was  een heel moeilijk periode, vooral om te zien hoe snel de patiënt snel achteruit ging, maar nu verlang ik heel hard naar de zomer."

Ambers Dobbels (Zedelgem): "Deze zomer heb ik geen reisplannen"

Ingediend door Stefaan op za, 07/08/2021 - 07:42

"Ik ben Amber Dobbels, 19 jaar en woon in Zedelgem. Ik ben afgestudeerd van de hotelschool Ter groene poorte als chef-kok en chef-patissier. Ik heb stages gelopen in FG restaurant te Rotterdam, De pastorie in Lichtaart en bij meester marsepein Anthony Lams gelegen in Bredene. Buiten mijn horeca-ervaring wil ik mij verder verdiepen in het modellenleven."
 

Faye Bulcke (Zonnebeke): "Ik kijk heel hard uit naar de vakantie in Spanje"

Ingediend door Stefaan op za, 24/07/2021 - 00:01

Hallo! Mijn naam is Faye Bulcke, ik ben 23 jaar en ben geboren op 22 september 1997. Ik ben enig kind en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik ben afgestudeerd als vroedvrouw en leerkracht secundair onderwijs, maar momenteel werk ik in de buitenschoolse kinderopvang te Beselare. Daarnaast ben ik danseres. Ik dans al sinds mijn 4 jaar, en blijf er mee bezig!

Cynthia Vandaele (Zarren): "Er zijn geen directe reisplannen dit jaar"

Ingediend door Stefaan op za, 17/07/2021 - 09:55

De 25-jarige Cynthia Vandaele komt uit Zarren. Beroepshalve is ze huishoudhulp. Daarnaast helpt ze mensen om een gezondere levensstijl te behalen. Ondertussen is ze al bijna zes jaar getrouwd en het gezin is ondertussen uitgebreid met twee kinderen: een dochter van vijf en een zoon van drie.  Haar grootste passie is fitnessen, dat ze tot vier maal per week probeert uit te oefenen. 

Elke Van den Eynden (Bornem): "Mijn hart heb ik verloren aan de vele Disney-parken"

Ingediend door Stefaan op zo, 11/07/2021 - 09:50

Elke Van den Eynden (28) uit Bornem mag ons land vertegenwoordigen op de verkiezing van Mrs Face of Beauty. Wanneer die verkiezing in Nieuw-Zeeland kan plaatsvinden, hangt af van de coronamaatregelen die de komende maanden van kracht zijn. Als opwarmer maakte ze de verplaatsing naar Roeselare voor een shoot bij fotograaf Stefaan Bogaerts.

Nele Boey (Oudenburg): "Lange broeken zijn niets voor mij in de zomer"

Ingediend door Stefaan op za, 03/07/2021 - 08:41

De 27-jarige Nele Boey uit Oudenburg woont er samen met haar vriend en dochtertje. Als hobby gaat ze graag eens rolschaatsen of bezoekjes brengen. Toch maakte ze ruimschoots de tijd voor een fotoshoot voor onze  zomerspecial aan het Kasteel van Loppem. Ze stond er voor de lens van fotograaf Stefaan Bogaerts.

Marieke Vannieuwenhuyse (Roeselare) droomt al jaren van de Malediven!

Ingediend door Stefaan op zo, 20/06/2021 - 08:28

De 28-jarige Marieke Vannieuwenhuyse uit Roeselare werkt als Sales Advisor bij Delvaux in Knokke. Hiernaast doet ze modellenwerk. Toch nam ze ruimschoots de tijd voor de 'Zomerspecial' van www.mandelnieuws.be  Met fotograaf Stefaan Bogaerts trok ze naar één van de mooiste plekjes van Ingelmunster: de omgeving van de centrumbrug.